Posted on

Vírusölő fertőtlenítés

A koronavírus járvány idején mindannyian a megelőzésre törekszünk. Azonban még a legnagyobb körültekintés közepette sem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy a szájmaszk és a kézfertőtlenítő rendszeres használata elegendőnek bizonyul-e. Hiszen meglehet, hogy mi magunk mindent megteszünk, de a vírust a ruházatunkkal és a hétköznapokhoz elengedhetetlen termékek megvásárlásával észrevétlenül magunkkal vihetjük bárhová. Épp ezért érdemes a kézfertőtlenítés és szájmaszk viselésén túl a zárt terek rendszeresen fertőtlenítését is biztosítani. Ezt a vírusölő fertőtlenítés tudja nekünk garantálni.

Na de ki fog minden alkalommal, minden nap felmosni és vegyszerekkel súrolni?

Ha jobban belegondolunk, szinte senki. Természetesen az irodaházak és az olyan intézmények esetében, ahol már eddig is bevett szokás volt a napi takarítás, ez nagyából megoldott. Bár azért nem árt tudni, hogy a falakat nem fogják minden nap fertőtleníteni, az elérhetetlen helyeket pedig most ne is említsük.

Hogyan védekezhetünk akkor a vírus ellen?

Tartsuk be az óvintézkedéseket, ügyeljünk a rendszeres kézmosásra és persze alkalmazzunk vírusölő fertőtlenítést a zárt terekben!

Vírusölő fertőtlenítés – igen, lehetséges!

Persze ez sem garancia a 100%-os védekezésre, de a koronavírus fertőzés veszélye a vírusölő fertőtlenítés alkalmazásával a minimálisra csökkenthető.

Hogyan?

Az ózon segítségével még a koronavírus is elpusztítható, ráadásul nem kell egy felületet sem lesúrolni és a súlyos vegyszerek szagát órákig szagolni. Az ózon ugyan is a rendkívül hatékony oxidációs folyamatának köszönhetően minden élő mikroorganizmust, beleértve a COVID-19 vírust is, azonnal elpusztít! Lényegében nem kell mást tenni, mint az ózongenerátor készüléket a zárt térbe helyezni, bekapcsolni és várni, hogy a vírusölő fertőtlenítés kifejtse a hatását.

Hogyan küzd az ózon a vírusölő fertőtlenítés során?

Az ózon 600-3000* erősebb fertőtlenítő hatással bír, mint a klór. Vagyis lényegében minden útjába kerülő vírust azonnal megöl, ami alól a koronavírus sem kivétel.

Vírusölő fertőtlenítés ózongenerátorral

A mellett, hogy az ózongenerátor az eddigi legbiztosabb módszer a vírusok megölésére, a vegyszermentességet is 100%-ban garantálja. Hiszen az ózon rendkívüli fertőtlenítő hatása mellett egyszeren nincs szükség más fertőtlenítő használatára. További előnyként sorolható még fel, hogy az ózongenerátor megspórolja a felületek súrolására és felmosására szánt időt és energiát, valamint olyan területeken is hatásos, ahová nem férne be semmi.

A vírusölő fertőtlenítésen kívül mire képes még az ózongenerátor?

Tekintse meg a vírusölő fertőtlenítésre használható ózongenerátorainkat