Lakás fertőtlenítés – ózongenerátoros fertőtlenítés

lakás fertőtlenítés

Ózonos lakás fertőtlenítés – a kórokozó mentes otthonok titka

Mindannyian tiszta, friss és kellemes illatú otthonra vágyunk, amiért minden baktérium- és vírusölő, fertőtlenítő és szagsemlegesítő vegyszert bevetünk. A háztartások havonta átlagosan csak ezekre a termékekre 25.000 – 30.000 forintnyi összeget költenek, ami már havi szinten sem kevés! És ehhez pedig vegyük még hozzá, a fullasztó fertőtlenítő szagot és a lefolyóba beleengedett mérgező vegyszereket.

Az ózongenerátor használata lakásban fertőtlenítésre a fenti példával szemben nem kerül havonta súlyos összegekbe, nem károsítjuk vele tovább a környezetet és a vegyszerszagról is megfeledkezhetünk örökre.

Tiszta és friss illat az otthonában, akár minden nap, ezt kínálja az ózonos fertőtlenítő!

Az ózongenerátoros lakás fertőtlenítés előnyei:

A lényegi munkát az ózon végzi el, ami a klórhoz képest több ezerszeres hatékonysággal képes elpusztítani a baktériumokat és az élősködőket a lakás bármely pontján. A gázhalmazállapotnak köszönhetően az ózon behatol még az olyan területekre is, melyek takarítására egy felmosóval eddig nem volt lehetőség vagy külön szakembert kellett a tisztításhoz felkérni. Az ózon tehát a jelenleg ismert leghatékonyabb megoldás az otthonunk tisztán tartására.

Ózongenerátor – a baktériumok, gombák, vírusok és az élősködők ellenszere!

  • Penészedés ellen: az ózongenerátor segítségével a felület vegyszeres kezelése és roncsolása nélkül szabadulhat meg a mérgező penésztől. Legyen a falon vagy a bútoron, az ózonmolekula bárhova behatolva gyorsan és kíméletlenül pusztítja el örökre a penészgombákat.
  • Fertőtlenítésre: használja az ózongenerátort az egész lakás kényelmes és gyors fertőtlenítésére. Nem kell többé a felületeket kézzel súrolni, az ózongenerátor által kibocsátott gáz a teljes légtérben pár perc alatt elvégzi a komplett fertőtlenítést.
  • Szagtalanításra: a kellemetlen szagmolekulákat az ózon pillanatok alatt megköti és a frissesség illatán kívül nem hagy maga után semmi mást. Használható a régi és dohos bútorok, tárolók és ágyneműk, a gardróbszekrény és az előszoba szagtalanítására is.
  • Allergia ellen: az ózon molekula elpusztítja az allergiát okozó élősködőket is. Nem kell többé a poratka és a szénanátha tüneteivel együtt élni, csak az ózongenerátort kell bekapcsolni.
  • Rovarirtáshoz: mivel az ózon az élő szervezet számára mérgező, ezért a hangyák, pókok és az egyéb élősködők az ózonos lakás fertőtlenítést nem élik túl.
  • Ágyi poloska ellen: ahogy fentebb írtuk rovarok ellen is hatásos, így az ózongenerátor ágyi poloska ellen is kiválóan bevethető.

Lakás fertőtlenítés ózonnal – amit még tudni érdemes:

Az ózongáz a vírusokkal és kórokozókkal érintkezve beindítja az oxidációs folyamatot, amely az élőlényekre káros hatással van. Pontosan ennek a tulajdonságának köszönhetően alkalmazható a fertőtlenítéshez, bizonyos feltételek betartása mellett!

Az ózonos lakás fertőtlenítés (ózongenerátoros fertőtlenítés) során a helyiségben tartózkodni tilos, a növényeket erre az időre el kell távolítani és az állatokat sem szabad beengedni. Az ózongenerátor használatát követően pedig további 30 percig nem szabad a fertőtlenített területen tartózkodni, továbbá a helyiséget alaposan ki kell szellőztetni.

Az egészségének megóvása érdekében kérjük, hogy tartsa be az előírást és fokozottan figyeljen a háziállatokra!

Az ózongenerátor használata lakásban:

Mivel az ózongenerátor használata során a helyiségben tartózkodni tilos, ezért a működtetése időzítővel történik. A lakás fertőtlenítéséhez dugja be a gépet a hálózatba, majd állítsa be az időzítőt.

Egy 24 g/h kapacitású ózongenerátornak egy 20 nm-es szoba fertőtlenítéséhez 10-20 perc szükséges. Ha 20 nm-nél nagyobb területet kíván fertőtleníteni, akkor annak megfelelően állítsa be az időzítőt.

Jó tudni: a lakás fertőtlenítés után, az alapos szellőztetés ellenére is előfordulhat a kis mennyiségben visszamaradó ózon. Ez azonban már semmilyen káros hatással nincs az élőlényekre! Az emberi szervezet számára ez a visszamaradó ózonmolekula jótékony hatással van, javítja az oxigénellátást és aktivizálja az immunrendszert. Az ózongenerátor rendszer használatával tehát nagy mértékben javíthat az életminőségén és az egészségén!

Minőségi, átvizsgált és garanciális ózongenerátorok a legjobb ár-érték arányban! Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget kap a normál minőséggel majdnem azonos árért?

Lakás fertőtlenítéshez javasolt ózongenerátoraink:

Családi házak fertőtlenítéséhez javasolt, nagy kapacitású ózongenerátoraink: