Posted on

Ózonos lakásfertőtlenítés előnyei

Miért pont az ózonnal fertőtlenítsük a lakást?

Azért mert, jelenleg ez az egyetlen olyan ismert módszer, ami 100%-ban garantálja a vegyszermentességet és még kellemetlen szagot sem hagy maga után. Az ózonos lakásfertőtlenítés további előnyeihez sorolható még, hogy energiabefektetés nélkül – vagyis nem kell súrolni és felmosni! – oldhatjuk meg a fertőtlenítést. Sőt, az ózon még ennél is többre képes! Hiszen fertőtlentő hatása klóréhoz képest több ezerszeres, vagyis tulajdonképpen minden létező mikroorganizmust elpusztít.

Mit jelent ez?

Azt, hogy az ózonos lakásfertőtlenítés során a baktériumok, vírusok, penészgombák és spórák, a kellemetlen szagmolekulák, sőt még a rovarok is elpusztíthatók! Vagyis csak az ózon alkalmazásával egyszerre szabadíthatjuk meg az otthonunk a visszatérő penésztől, a hangyáktól és pókoktól, valamint a kellemetlen szagoktól.

  • gyors és kényelmes
  • 100%-ban vegyszermentes
  • hosszútávon is hatásos a látható és a láthatatlan penész ellen
  • megszűnteti a kellemetlen szagokat (dohány, füst, doh és pince szag, étel szag, stb)
  • elpusztítja a rovarokat

Milyen előnyei vannak még az ózonos lakásfertőtlenítés alkalmazásának?

Az ózon nem hagy maga után órákon keresztül is érezhető, nehéz vegyszerszagot. Azt persze nem mondjuk, hogy az ózon szagtalan, de a fertőtlenítés utáni fél órás szellőztetéssel nem marad más utána, mint a frissesség illata. Ezen kívül pedig az ózonos lakásfertőtlenítés után visszamaradó, kis mennyiségű ózonmolekulák jótékony hatással vannak az emberi szervezet számára, javítja az oxigénellátást és aktivizálja az immunrendszert. Az ózongenerátor rendszer használatával tehát nagy mértékben javíthat az életminőségén és az egészségén!

Hogyan tudom a lakásomat az ózonnal fertőtleníteni?

Az ózonos lakásfertőtlenítéshez csak egy ózongenerátor készülékre van szükségünk, amit a fertőtleníteni kívánt szobába kell üzembe helyeznünk.

Fontos! Az ózonos lakásfertőtlenítés során a zárt térből a növényeket el kell távolítani és a helyiségben sem tartózkodhat senki!

Élvezze az ózonos lakásfertőtlenítés előnyeit az Ózonspecialista forgalmazásában kapható készülékekkel: