Ózongenerátoros fertőtlenítés

Ózongenerátoros fertőtlenítés azonnal

Miért válasszon minket? – Ózongenerátoros fertőtlenítés hatékonyan!

  • Specialistaként minimum 1500 G/H (1.500.000 mg/h), nagy teljesítményű ózongenerátor készülék parkkal rendelkezünk. Így a kis területek már extra gyors idő alatt fertőtleníthetőek és a több 1000 m3 sem lehet akadály! Mielőtt választana szolgáltatót győződjön meg róla, hány darab készülékekkel rendelkeznek, azoknak mennyi az ózongáz kibocsátása és ózonmérést tudnak-e végezni! Hatásos és gyors eredményt csak magas ózonkoncentrációval lehet elérni és megfelelő szaktudással!
  • Munkatársaink éjjel-nappal elérhetőek (+36703794294) és egy rövid egyeztetés követően, a szabad kapacitás függvényében azonnali kiszállással biztosítják az ózongenerátorok szakszerű telepítését és beüzemelését.
  • A fertőtlenítés közben és azt követően is ózonmérést végzünk, amely a valós idejű ózonkoncentrációt megmutatva garanciát jelent az általunk elvégzett munkára. Ne csak az ózon szagát érezze, mert az emberi orr nagyon érzékeny és már a 0.02 ppm (vírus irtásához minimum 2-4 ppm szükséges) értéket is megérezheti! Így az olyan szolgáltatók, akik nem rendelkeznek ózonmérővel nem tudják biztos garanciával ellátni munkájukat, ami a fertőtlenítés rovására mehet!
  • Az ország teljesen területén belül vállaljuk a csarnokok, fitnesz termek, irodaépületek, szolgáltatói és oktatási intézmények, valamint magánházak és járművek vegyszermentes fertőtlenítését és szagtalanítását.  

Ózongenerátoros fertőtlenítés – miért ez a leghatékonyabb megoldás? 

Az ózonnal történő fertőtlenítést már 100 éve használják sterilizálásra, vízkezelésre, ám most kezd egyre ismertebbé válni. Ami nem is olyan meglepő, hiszen a kialakult vírushelyzetben még nagyobb figyelmet fordítunk a megfelelő higiéniára. Az ózonos fertőtlenítés azonnal megoldást kínál az otthonok, irodaépületek, csarnokok, sportközpontok és a nagy légterek gyors, hatásos és költséghatékony vírusmentesítésére és szagtalanítására.

Az ózon rendkívüli fertőtlenítő hatása az oxidációs képességének köszönhető, amivel a világ egyik legerősebb fertőtlenítőszereként tartják számon. Hatása több ezerszer erősebb klórnál. E mellett pedig gyorsabb és hatásosabb fertőtlenítést tesz lehetővé még az elérhetetlen vagy kényes területeken és felületeken is. Nem kell mást tenni, mint a fertőtlenítendő zárt térben az ózongenerátor készüléket elhelyezni. Majd pedig ezt követően az időzítőt bekapcsolni és várni, hogy az ózongáz kifejtse páratlan vírus- és baktérium ellenes hatását. Fontosan azonban tudni, hogy az ózonos fertőtlenítés során az ózon növényekkel, állatokkal és emberekkel való érintkezését el kell kerülni, a kezelést követően pedig a zárt helyiséget ki kell szellőztetni!

A mikroorganizmusokkal szembeni kíméletlenséget specialistaként párosítottuk a rugalmassággal és a nonstop szolgáltatással. Ezzel pedig valóban a lehető leghatékonyabb fertőtlenítési megoldást biztosítjuk országosan. Az ózonos fertőtlenítés lehetővé teszi többek közt az eddig elérhetetlen területek (mennyezet, szekrénysorok/gépsorok mögött) vagy kényes felületek (gépek és vegyszerekre érzékeny burkolatok/anyagok) azonnali, súrolás és vegyszermentes sterilizálását.

Ózongenerátoros fertőtlenítés – milyen gyakorisággal kell elvégezni? 

Ezt a biztonságos és kényelmes módszer bárki számára a legjobb megoldást tudja nyújtani. A fertőtlenítés gyakorisága nagyban függ attól, hogy az adott légtér milyen mértékben kerül kihasználásra, melyre az egyeztetés alapján tudunk ajánlatot adni. 

Referenciáink – kattintson a logóra

hyundai ózonos fertőtlenítés
metalconstruct ózonos fertőtlenítés
héka ózonos fertőtlenítés
aviagen ózonos fertőtlenítés

Kérjen árajánlatot ózongenerátoros fertőtlenítésre az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon minket a

+36 70 379 42 94 számon.    Fertőtlenítési videók, akciós ajánlatok és nyereményjátékok a Facebook oldalunkon!