Ózonos légtisztító termékek

Minőségi, átvizsgált és garanciális ózongenerátorok, ózonmérők, ózongenerátor kiegészítők.
Háztartási és ipari kapacitású ózonos légtisztító gépek, a legjobb ár-érték arányban!
Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget (termékek leírásaiban megtekinthetőek) kap a normál minőséggel majdnem azonos árért…?!

FIGYELEM: az ózongenerátor termékeinknél megjelölt (2 vagy 3 éves) garancia az ózont termelő egységre is érvényes! Kutatásaink alapján több forgalmazó az ózongenerátorok ezen részeire nem ad garanciát és ezt nem is jelzi a weboldalán. Vagy ha mégis, akkor azt a használati időhöz köti, vagyis ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél, elveszti a garanciát. (Itt egyértelmű, ha elromlik az egység az eladó arra fog hivatkozni, hogy tovább használta a kelleténél, így nem érvényes a garancia…)! Mivel ez a legfontosabb egysége a gépnek és a legdrágább is, így nem mindegy a garancia érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan és tájékozódjon megfelelőképpen a vásárlás előtt!

Mit is jelent az ózonos légtisztító termékeknél, hogy PRÉMIUM? Ezen ózongenerátorok már az új fejlesztésű TURBOFAN ventilátorral vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a gázáramlási sebesség majdnem a duplájára nő, így a tisztítási idő csökken! Ami a legfontosabb, hogy az ózongázt generáló quartz cső vagy a 8mm vastag hűtőbordákkal ellátott prémium alumínium ötvözet és kerámia lemez élettartama nem pár ezer óra / vagy 1 év, hanem minimum 15-20.000 óra / 5-8 év! IGEN! 15-20.000 óra / 5-8 év! Így a végfelhasználónak nem kell évente több tíz ezer forintért cserélnie azt! Miért fizetne feleslegesen? Válassza a PRÉMIUM GARANCIÁLIS termékeinket, nem fog csalódni! Hívjon bizalommal, segítünk a megfelelő ózongép kiválasztásában!

Ózonos légtisztító berendezés - Ózongenerátor
Ózonmérő