Ózonos légtisztító termékek

Minőségi, átvizsgált és garanciális ózongenerátorok, ózonmérők, ózongenerátor kiegészítők.
Háztartási és ipari kapacitású ózonos légtisztító gépek, a legjobb ár-érték arányban!
Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget (termékek leírásaiban megtekinthetőek) kap a normál minőséggel majdnem azonos árért…?!

Rovarok (ágyi poloska, pókok stb.) esetében nagy koncentrációra van szükség és speciális fertőtlenítési metódusra, így mindenképpen kérjen szaktanácsadást telefonon, ha eredményes megoldást szeretne rövid időn belül! Hívja a +3670-379-4294-es telefonszámot.

FIGYELEM: az ózongenerátor termékeinknél megjelölt (2 vagy 3 éves) jótállás az ózont termelő egységre is érvényes! Kutatásaink alapján több forgalmazó az ózongenerátorok ezen részeire nem ad jótállást és ezt nem is jelzi a weboldalán. Vagy ha mégis, akkor azt a használati időhöz köti, vagyis ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél, elveszti a jótállását. (Itt egyértelmű, ha elromlik az egység az eladó arra fog hivatkozni, hogy tovább használta a kelleténél, így nem érvényes a garancia…)! Mivel ez a legfontosabb egysége a gépnek és a legdrágább is, így nem mindegy a jótállás érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan és tájékozódjon megfelelőképpen a vásárlás előtt!

Mit is jelent, hogy PRÉMIUM? Ezen termékeink az új fejlesztésű TURBO 7 lapátos ventilátorral vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a gázáramlási sebesség majdnem a duplájára nő, így a tisztítási idő csökken! Ami a legfontosabb, hogy az ózongázt generáló quartz cső vagy a prémium alumínium ötvözet és kerámia lemez élettartama nem pár ezer óra / vagy 1 év, hanem minimum 15-20.000 óra / 5-8 év! IGEN! 15-20.000 óra / 5-8 év! Így a végfelhasználónak nem kell évente több tíz ezer forintért cserélnie azt! Miért fizetne feleslegesen? Válassza a PRÉMIUM GARANCIÁLIS termékeinket, nem fog csalódni! Hívjon bizalommal, segítünk a megfelelő ózongenerátor kiválasztásában!

Ózonos légtisztító berendezés - Ózongenerátor
Ózonmérő