Vírus ellen

Védekezz hatékonyan az otthonodban!

A pandémiás időszakban sajnos nem elegendő csak a maszk és gumikesztyű viselésére és az alapos kézmosásra alapozni a megelőzést. Minden egyes alkalommal, amikor visszatérünk az otthonunkban a ruházatunk vagy az épp vásárolt termékek válnak a vírus hordozójává.

Tudta? A koronavírus az egyes felületeken akár több napon keresztül is életképes marad.

 • Réz felületeken 4 óráig,
 • kartonpapíron 24 óráig
 • rozsdamentes acél és műanyag felületeken pedig 72 óráig is életképes marad a koronavírus.

Épp ezért kiemelten fontos, hogy most mindenki a megszokottnál nagyobb figyelmet fordítson a felületek rendszeres fertőtlenítésére!

Hogyan védekezhet a vírus ellen?

A folyamatos fertőtlenítés és az állandó takarítás időben és költségekben is megviselheti a háztartásokat és a vállalkozókat. Azt kívánni, hogy minden nap vagy legalább akkor teljes körű fertőtlenítést végezzünk, amikor közterületről zárt térbe lépünk, szinte lehetetlen feladatnak tűnik. És az is, ha a fertőtlenítést a kereskedelmi forgalomban kapható vegyszerekkel és kézzel végezük el.

Ózongenerátor – hatékony és kényelmes megoldás a vírus ellen

Hogyan támogatja az ózongenerátor a vírus ellenes védekezést? Az ózongáz, amelyet a generátor a működésbe közben bocsát ki, a teljes légtérben elterülve fejti ki a hatását. Vagyis az ózonmolekulák reakcióba lépnek minden élő szervezettel és az oxidációs folyamatot elindítva pusztítja el a vírusokat és a baktériumokat.

Az ózonos vírus elleni védekezés további előnyei:

Mivel az ózon a reakcióba lépés folyamata során oxigént bocsát ki, így az ózongenerátorral fertőtlenített zárt térben nem marad más, csak tisztaság és friss illat. Vagyis a fertőtlenítéssel nem csak a baktériumoktól és vírusoktól szabadulhatunk meg, hanem:

 • a penészgombától,
 • kellemetlen szagoktól
 • és a rovaroktól is.

Kiknek ajánlott az ózonos vírus elleni védekezés?

Azon személyek számára javasolt az ózongenerátor rendszeres alkalmazása, akik munkájuk miatt nem tudnak otthon maradni. És természetesen azon szervezeteknek és vállalatoknak is ajánljuk a generátor napi szintű használatát, amelyeknél a home office nem megoldható.

 • kiskereskedelmi egységek számára
 • gyógyszertáraknak
 • szépségiparban dolgozóknak
 • taxisoknak a gépjármű napi fertőtlenítésére
 • és minden olyan magánszemélynek, akiknek rendszeresen el kell hagynia az otthonát.

Mikor ajánlott még az ózongenerátor használata?

Abban az esetben is javasoljuk az ózon fertőtlenítést, ha a home office megoldott, de alapos indok miatt elhagyjuk az otthonunk. Ilyenkor elegendő csak akkor használni, amikor hazatérünk.

Az ózongenerátor használata a vírus ellen:

Kapcsolja be a gépet és állítsa be az időzítőn a működési időtartamot, majd a fertőtlenítés időtartamára távolítsa el a növényeket, ne engedjen be házi állatokat és ne lépjen be a helyiségbe. Az időzítő lejártát követően további 30 percig szellőztesse a helyiséget és mellőze az ott tartózkodást!

Melyik ózongenerátort érdemes a vírus elleni védekezéshez használni?

A 24 g/h óra kapacitású generátor egy 20 nm-es zárt területet 10-20 perc alatt képes fertőtleníteni. Ha ennél nagyobb a terület, akkor a működését hosszabb időre kell beállítani.

Minőségi, átvizsgált és garanciális ózongenerátorok a legjobb ár-érték arányban! Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget kap a normál minőséggel majdnem azonos árért?

Ózongenerátor készülékeink: