Posted on

Vegyszermentes fertőtlenítés

Élettereink fertőtlenítése nem kis kihívás főleg akkor, ha fontos szempontnak tartjuk a vegyszermentességet. Utóbbi ugyanis az újszülöttek, kisgyermekek és a háziállatok számára komoly veszélyforrást jelenthet. De nem csak ők vannak kitéve a vegyszerek káros és kellemetlen hatásainak. Egy átlagos háztartás havi több tízezer forintot költ el vegyszerekre, e mellé még időt és energiát is áldoz a takarításra, valamint a környezetet is csak tovább terheli. Ezeket a tényeket nézve tehát a vegyszermentes fertőtlenítés egy kiváló alternatíva és megoldás lehet azon személyek számára, akik

  • nem szeretnék tovább károsítani a környezetet.
  • Nem akarják családtagjaikat, munkatársaikat vagy vendégeiket a vegyszerek káros hatásainak kitenni.
  • Nem szeretnének hetente több órán keresztül fertőtleníteni.

Viszont szeretik a tiszta és friss, kellemetlen szagoktól mentes életteret!

Vegyszermentes fertőtlenítés – lehetséges!

Méghozzá az ózon segítségével, melynek fertőtlenítő hatását már az 1900-as évek elején is kihasználták. Az ózon az oxidációképességével képes elpusztítani a vele kapcsolatba kerülő baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, rovarokat és a kellemetlen szagot árasztó szerves molekulákat. Vagyis lényegében minden ismert mikroorganizmussal megbírkózik, többezerszeres hatékonysággal, mint a klór vagy bármilyen más vegyszeres fertőtlenítő.

Nincs több felmosás és kimart kezek!

Egy ózongenerátorral nem csak a vegyszermentes fertőtlenítés oldható meg, hanem a fizikai munkavégzés is elkerülhető. A generátor használatával nem kell többé klórral, hipóval vagy más vegyszerrel felmosni, sőt a bútorok és a textíliák fertőtlenítése és szagtalanítása is megoldott. Nem kell semmi mást tenni, mint a gépek bekapcsolni, a működési időt beállítani és csak arra figyelni, hogy ne tartózkodjon senki a helyiségben.

Akkor az ózongenerátor a tökéletes megoldás a vegyszermentes fertőtlenítése?

A makacs szennyeződések, rárakódások, ételmaradékok eltávolítására sajnos nem alkalmas, de a zöld tisztításra és a környezetre rótt terhek csökkentésére igen!

Fontos! Az ózonos lakásfertőtlenítés során a zárt térből a növényeket el kell távolítani és a helyiségben sem tartózkodhat senki!

Ha megszabadulna a vegyszerek kellemetlen szagától, de a tisztaságra és friss illatra vágyik, akkor válassza az ön igényeinek leginkább megfelelő ózongenerátoraink egyikét.