Rólunk

ÓzonSpecialista – fertőtlenítés felsőfokon!

Vírusölő, penészmenetsítő és 100%-ban vegyszermentes fertőtlenítést garantáló ózongenerátorok az ÓzonSpecialista forgalmazásában! Otthonunk és környezetünk tisztasága mindig is fontos volt, de a jelenlegi pandémiás helyzetben a rendszeres fertőtlenítés külön figyelmet igényel. Mi ezt a figyelmet kínáljuk minden egyes vásárlónk számára, függetlenül attól, hogy családi otthonokról vagy munkahelyekről van-e szó.

ÓzonSpecialista – szaktudás és kiváló ár-érték arány

Specialistaként missziónknak tekintjük, hogy minden hazai háztartás és munkahely számára elérhetővé tegyük a gyors, hatékony és környezetkímélő fertőtlenítést. Mind ezt természetesen a legjobb ár-érték arányban. Épp ezért termékeinket úgy válogattuk össze, hogy a kis háztartások számára is megoldást kínáljunk a pandémia elleni küzdelemhez. Ózongenerátor készülékeink azonban nem csak a kisebb légterek fertőtlenítésére, hanem a nagyobb irodahelyiségek és a zárt közösségi terek vírus és baktériummentesítésére is hatásosan alkalmazhatók.

ÓzonSpecialista – minden esetben az igényekre szabva 

Termékkínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy minden vásárlónk megtalálja a fertőtlenítéshez és a vírusírtáshoz szükséges készülékeket a szerint, hogy mekkora területen kívánja majd használni.

Az otthoni felhasználásra szánt ózongenerátoraink a lakások és a családi házak különböző helyiségeibe és az egy légterű, amerikai konyhás nappalikba is alkalmazhatók. Készülékeink 100 %-ban vegyszermentes fertőtlenítést garantálnak, így az ózongenerátorok használata nem jelent veszélyt a kisgyermekek és a háziállatok számára. A vegyszermentes fertőtlenítésen túl az általunk forgalmazott ózongenerátorok:

A nagykapacitású, ipari tisztítású ózongenerátorok kiválóan alkalmasak a vendéglátóipari egységek, szépség- és kozmetikai szalonok, irodák és raktárhelyiségek mindennapos fertőtlenítésére. A prémium termékkínálatunkat úgy válogattuk össze, hogy a megrendelőink, de elsősorban az ő vendégeik számára a nehéz vegyszerszagtól mentes, de fertőtlenített környezet gyorsan és egyszerűen biztosítható legyen.

Kiegészítő termékeink pedig a személygépjárművek és a szállítmányozás szerves részét képző tehergépjárművek ózonos fertőtlenítését is lehetővé teszik.

Minőségi, átvizsgált és garanciális ózongenerátorok a legjobb ár-érték arányban! Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget kap a normál minőséggel majdnem azonos árért?

Prémium és ipari ózongenerátorok szolgáltatók számára

ÓzonSpecialista – öt érv mellettünk

  • 1+1 éves garanciavállalás minden ózongenerátorra
  • ingyenes házhozszállítás Magyarország területén belül
  • 14 napos pénzvisszafizetés
  • szaktudás, ami segít a választásban
  • kiemelkedő ár-érték arány