_SHENGQI prémium ózongenerátor, quartz csőrendszerrel, 64.000mg/h, 1.500 m³-ig

(3 vásárlói értékelés)

187 960 Ft

Professzionális ipari tisztítású 64g/h (64.000 mg/h) ózongenerátor egyedülálló quartz csőrendszerrel (magas páratartalom mellett is üzemképes, akár 20.000 óra élettartam), valamint az új fejlesztésű ipari TURBÓ ventilátorral, rövidítse le a fertőtlenítési időt! Fenntartási költsége: 0 Ft! Előrendelésre!

 

Típus: SQDZ-ZJDCZ64G
Ózonkibocsátás: 64 g/h (64.000 mg/h)
Áramfogyasztás: 290W
Névleges feszültség: 220-240V ~ 50Hz
Termék méretei: 20cm * 39,5cm * 25cm
Termék súlya: kb. 5 kg
Termék anyaga: rozsdamentes acél
Gázellátás: száraz levegő vagy oxigén
Ózongeneráló módszer: 3 db prémium quartz csőrendszer
Hűtési módszer: környezeti levegő hűtése, ipari turbó ventilátorral
Működés időzítővel: beépített manuális vezérlővel, digitális kijelzővel
Légmennyiség: maximum akár 1500 m³ – levegő szagtalanításra,- frissítésre. Vírus irtásra, – fertőtlenítésre maximum 1000 m³-ig ajánlott (javasolt ventilátor, – padlóventilátor behelyezése is a gázáramlási sebesség növelése érdekében). Rovarok (ágyi poloska, pókok stb.) esetében nagy koncentrációra van szükség és speciális fertőtlenítési metódusra, így mindenképpen kérjen szaktanácsadást telefonon, ha eredményes megoldást szeretne rövid időn belül! Hívja a +3670-379-4294-es telefonszámot.

Kábelhossz: 1,3m
Tanúsítvány: CE

Fontos tudnivalók: probléma esetében azonnali szervízháttérrel rendelkezünk, valamint a forgalmazott készülék alkatrész ellátása 5+ évre biztosított.

 

Kötelező (jogszabály által előírt, fogyasztókra vonatkozó) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a jogszabály (250.001 Ft-tól felfelé).
A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig). 

A jogszabály által előírt kötelező jótállást vállal vállalkozásnak minősülő Felhasználók esetén is. 

További információk az ÁSZF-ben.
 
Cikkszám: SQDZ-ZJDCZ64G Kategória: Címkék: ,

Leírás

 

 

A legújabb SHENGQI prémium ózongenerátor 1500 m3-ig a gyors és professzionális ózonos fertőtlenítéshez, ipari TURBÓ ventilátorral és egyedi Quartz csővel. A Quartz csőrendszernek köszönhetően a magasabb páratartalommal (70%-ig) rendelkező helyiségek sterilizálása is garantált.  

FIGYELEM: a két éves jótállással az ÓzonSpecialista által forgalmazott ózongenerátorok esetében az ózont termelő egységre is érvényes, rendeltetésszerű használat mellett! Tapasztalatunk alapján több ózongenerátor forgalmazó a gép ezen egységére nem ad jótállást vagy a jótállás feltételek között ezt a kitételt nem szerepelteti. Fontos tudni, hogy mivel az ózónterlemő egység a legfontosabb és a legdrágább alkatrésze az ózongenerátornak, a kiterjeszett jótállás döntő szempont lehet a vásárlás során.  Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

Mit is jelent, hogy PRÉMIUM? Ezen termékeink az új fejlesztésű TURBÓ ventilátorral vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a gázáramlási sebesség majdnem a duplájára nő, így a tisztítási idő csökken! Ami a legfontosabb, hogy az ózongázt generáló prémium quartz cső élettartama nem pár ezer óra / vagy 1 év, hanem minimum 15-20.000 óra / 5-8 év! IGEN! 15-20.000 óra / 5-8 év! Így a végfelhasználónak nem kell évente több tíz ezer forintért cserélnie azt! Miért fizetne feleslegesen? Válassza a PRÉMIUM GARANCIÁLIS termékeinket, nem fog csalódni! Hívjon bizalommal, segítünk a megfelelő ózongép kiválasztásában!

Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget kap a normál minőséggel majdnem azonos árért…?!

ózongeneráló módszer - ózongenerátor összehasonlítás

Kiknek ajánljuk a SENGQI prémium ózongenerátort?

Extra nagy kapacitása (1500 légköbméter egyidejűleg történő sterilizálása) miatt nagyobb irodák, intézmények és szolgáltató egységek, valamint családi házak fertőtlenítéséhez ajánljuk ezen készülékünket.  Az eszköz bármely helyiségében használható a vírusok és baktériumok, a veszélyes penészgombák s spórák,  valamint rovarok (például: pókok hangyák, atkák és poloskák) ellen (megfelelő ózongáz-koncentráció és behatási idő mellett).  Az ózongenerátor alkalmas a régi bútorok, dohos szekrények és a textíliák szagtalanítására is gyors megoldást kínál. 

Az ipari turbó ventilátoros ózongenerátor alkalmazási területei és lehetőségei:

 • Helyezze a készüléket a fertőtleníteni kívánt helyiségbe, lehetőség szerint magasan fekvő és egyenletes felületre (asztal, pult, szekrény vagy polc). Az ózongenerátor elhelyezésekor fokozottan ügyeljen a hő zavartalan távozására!
 • Kapcsolja be a készüléket és állítsa be a működési időt.
 • Az ózongenerátor alkalmas a zárt terek 100%-os vegyszermentes fertőtlenítésére.

A SENGQI SQDZ-ZJDCZ64G ózongenerátor 1500 m3-ig további alkalmazási területei:

 • Klímatisztítás: beltérben a készüléket minden esetben helyezzük a klíma beltéri egységének a közelébe, és ha van rá mód, akkor a beltéri egység fölé vagy azzal egy szintben. Gépjárművek klímatisztításához helyezzük a készüléket a jármű ülésére, majd kapcsoljuk be a belső keringetését, közepes fokozaton. Ügyeljünk arra, hogy a légbefúvók az ózonos levegőt a szélvédőre vagy a gépjármű felső részébe fújják. Figyelem!  Az ózonos klímafertőtlenítés során az akkumulátort érdemes töltőre kapcsolni.
 • Penészedés ellen s megelőzésre: helyezze az ózongenerátort a penésszel fertőzött területre, majd kapcsolja be és időzítse. A penészmentesítést követően a felületeken található, immár porózus penészfoltokat alaposan törölje le. A penészfertőzés újbóli kialakulása ellen használja rendszeresen a készüléket.
 • Rovarok ellen: mivel az ózongáz minden létező mikroorganizmust elpusztít, ezért  a kezelt terület nagyságától és az ózon koncentrációjától, valamint a kezelés időtartamától függően nagy hatékonysággal képes elpusztítani a rovarokat is. Rovarok (ágyi poloska, pókok stb.) esetében nagy koncentrációra van szükség és speciális fertőtlenítési metódusra, így mindenképpen kérjen szaktanácsadást telefonon, ha eredményes megoldást szeretne rövid időn belül! Hívja a +3670-379-4294-es telefonszámot.

A SENGQI ipari turbó ventilátoros ózongenerátor előnyei:

turbofan ózongenerátorhoz
Turbofan

A TURBÓ ventilátornak köszönhetően a gépházban megtermelt ózongázt, sokkal rövidebb idő alatt képes az adott helyiségbe eljuttatni, mint a hazai piacon kapható egyes társai. Itt lényeges, hogy milyen hatékonysággal tud a gáz áramolni, ezt nevezzük gáz áramlási sebességnek. Ha a készülékbe lassú ventilálás van, akkor sokkal több időt vesz igénybe az adott légterünk fertőtlenítése! Válassza a prémium minőséget, nem fog csalódni!

Telis – tele professzionális alapanyagokkal, így a folyamatos működés és a hosszú élettartam nem okozhat problémát:

 • 7 lapáttal felszerelt ipari TURBÓ VENTILÁTOR meghajtás
 • sterilizálja és fertőtleníti a helyiséget rövid idő alatt
 • golyóscsapágyak, hosszú élettartam, folyamatos üzemelés
 • festett alumínium ötvözet, öntött keret, rozsdamentes és nedvesség álló
 • rézmotor, hosszú élettartam és magas fokú biztonság
 

Fontos! A SENGQI ózongenerátor 1500 m3-ig működése közben a zárt térben tartózkodni tilos!

A fertőtlenítés alatt álló területre háziállatot beengedni tilos! A növényeket a fertőtlenítés alatt el kell távolítani a helyiségből! Használatakor helyezze magasabbra a gépet, például asztalra. Az ózongenerátor használatot követően pedig szellőztessen legalább 30 percig.

Ózon biztonsági adatlap

Tanúsítványok:

_SHENGQI prémium ózongenerátor, quartz csőrendszerrel, 64.000mg/h, 1.500 m³-ig termékről 3 értékelés

 1. Ádám

  Olyan ózongenerátort kerestem, ami magabiztosan működik és hosszú élettartalmú! Nem akartam az ózonlapok cseréjével foglalkozni és költeni plusz összegeket rájuk! Ezért ez a termék lett az egyik nyertes!Irodákat üzemeltetünk és azoknak a fertőtlenítésére több készüléket szereztünk be az ÓzonSpecialistától. Igaz a helységeink kisebbek, mint amekkora területet kezeni tud, de így kevesebb időt kell használni az aktuális térben! Nekünk az idő pénz! Segitőkész felvilágosítást kaptunk, minden kérdésemre precíz pontos válaszokat adtak! A készülék szuper! Köszönöm a segítséget!

 2. Lendvai Eszter

  Kiváló választás volt! Megéri az árát! Köszönöm a Specialista szakvéleményét! Kis idő alatt, látványosan írtotta ki a penészesedésünket! És a vírus írtásra is hasznosnak tartjuk! További jó munkát kívánok, így tovább!

 3. Norbert

  Kezdetben csak egy” valamilyen “ózongenerátort kerestem. Az Ózonspecialistával folytatott telefonbeszélgetésünk során olyan részletes tájékoztatás nyújtott kimagasló szakértelmével a termékekről, hogy számomra is egyértelmű lett, egy Hanstat készülékre van szükségem. A vásárlást megelözően szemügyre tudtam venni a terméket, kipróbálni is kitudtam volna de nem volt rá igényem. A személyes átvétel is zökkenőmentes volt, jó hangulatban telt, ahol János egyéb hasznos tanácsokkal látott el a generátor használatát illetve a biztonsági szempontokat szemelőtt tartva, hiszen nagy teljesítménye miatt korántsem gyerekjáték a termék. Ami szintén egy olyan szempont volt ami miatt a Hanstat mellet döntöttem, hiszen az általam használni kívánt kisebb helyiségekben, autókban rövidebb idő alatt hatékonyabb munkát végez a készülék kerámialapos társaihoz képest.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük