Akció!

_SHENGQI ózongenerátor, quartz csőrendszerrel, 40.000mg/h, 1.000 m³-ig

(3 vásárlói értékelés)

149 990 Ft

Professzionális ipari tisztítású 40 g/h (40.000 mg/h) ózongenerátor egyedülálló quartz csőrendszerrel (magas páratartalom mellett is üzemképes, akár 20.000 óra élettartam), valamint az új fejlesztésű TURBÓ ventilátorral, rövidítse le a fertőtlenítési időt! Fenntartási költsége: 0 Ft! Készletről, azonnali ingyenes szállítással!

 

Típus: SQDZ-ZJDCZ40G
Ózonkibocsátás: 40 g/h (40.000 mg/h)
Áramfogyasztás: 250W
Névleges feszültség: 220-240V ~ 50Hz
Termék méretei: 20cm * 39,5cm * 25cm
Termék súlya: kb. 5 kg
Termék anyaga: rozsdamentes acél
Gázellátás: száraz levegő vagy oxigén
Ózongeneráló módszer: 2 db prémium quartz cső
Hűtési módszer: környezeti levegő hűtése, ipari turbó ventilátorral
Működés időzítővel: 2 óra vagy folyamatos működés
Légmennyiség: maximum akár 1000 m³ – levegő szagtalanításra,- frissítésre. Vírus irtásra, – fertőtlenítésre maximum 800 m³-ig ajánlott (javasolt ventilátor, – padlóventilátor behelyezése is a gázáramlási sebesség növelése érdekében). Rovarok esetében nagy koncentrációra van szükség, így kérjen telefonon tanácsadást.
Kábelhossz: 1,8m
Tanúsítvány: CE

30 napon belüli legalacsonyabb ár: 136.000 Ft (Legalacsonyabb teljes ár az árcsökkentés elötti 30 napban).

Kötelező (jogszabály által előírt, fogyasztókra vonatkozó) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a jogszabály (250.001 Ft-tól felfelé).
A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig). A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül cégünk önkéntes jótállást is vállal, melynek időtartama 2 év. 

A jogszabály által előírt kötelező jótállást vállal vállalkozásnak minősülő Felhasználók esetén is. 

További információk az ÁSZF-ben.
 
Cikkszám: SQDZ-ZJDCZ40G Kategória: Címkék: ,

Leírás

 

 

A legújabb SHENGQI ózongenerátor 1000 m3-ig a gyors és professzionális ózonos fertőtlenítéshez, ipari TURBÓ ventilátorral és Quartz csővel. A Quartz csőrendszernek köszönhetően a magasabb páratartalommal (70%-ig) rendelkező helyiségek sterilizálása is garantált.  

FIGYELEM: a két éves garanciavállalás az ÓzonSpecialista által forgalmazott ózongenerátorok esetében az ózont termelő egységre is érvényes, rendeltetésszerű használat mellett! Tapasztalatunk alapján több ózongenerátor forgalmazó a gép ezen egységére nem ad garanciát vagy a garanciális feltételek között ezt a kitételt nem szerepelteti. Fontos tudni, hogy mivel az ózónterlemő egység a legfontosabb és a legdrágább alkatrésze az ózongenerátornak, a kiterjeszett garancia döntő szempont lehet a vásárlás során.  Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

Mit is jelent, hogy PRÉMIUM? Ezen termékeink az új fejlesztésű TURBó ventilátorral vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a gázáramlási sebesség majdnem a duplájára nő, így a tisztítási idő csökken! Ami a legfontosabb, hogy az ózongázt generáló quartz cső vagy a 8mm vastag hűtőbordákkal ellátott prémium alumínium ötvözet és kerámia lemez élettartama nem pár ezer óra / vagy 1 év, hanem minimum 15-20.000 óra / 5-8 év! IGEN! 15-20.000 óra / 5-8 év! Így a végfelhasználónak nem kell évente több tíz ezer forintért cserélnie azt! Miért fizetne feleslegesen? Válassza a PRÉMIUM GARANCIÁLIS termékeinket, nem fog csalódni! Hívjon bizalommal, segítünk a megfelelő ózongép kiválasztásában!

Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget kap a normál minőséggel majdnem azonos árért…?!

ózongeneráló módszer - ózongenerátor összehasonlítás

Kiknek ajánljuk a SENGQI ózongenerátort?

Extra nagy kapacitása (1000 légköbméter egyidejűleg történő sterilizálása) miatt nagyobb irodák, intézmények és szolgáltató egységek, valamint családi házak fertőtlenítéséhez ajánljuk ezen készülékünket.  Az eszköz bármely helyiségében használható a vírusok és baktériumok, a veszélyes penészgombák s spórák,  valamint rovarok (például: pókok hangyák, atkák és poloskák) ellen (megfelelő ózongáz-koncentráció és behatási idő mellett).  Az ózongenerátor alkalmas a régi bútorok, dohos szekrények és a textíliák szagtalanítására is, valamint egy átalakító használatával a gépjármű és a benne található klímaberendezés fertőtlenítésére is költséghatékony és gyors megoldást kínál. 

Az ipari turbó ventilátoros ózongenerátor alkalmazási területei és lehetőségei:

 • Helyezze a készüléket a fertőtleníteni kívánt helyiségbe, lehetőség szerint magasan fekvő és egyenletes felületre (asztal, pult, szekrény vagy polc). Az ózongenerátor elhelyezésekor fokozottan ügyeljen a hő zavartalan távozására!
 • Kapcsolja be a készüléket és állítsa be a működési időt.
 • Az ózongenerátor alkalmas a zárt terek 100%-os vegyszermentes fertőtlenítésére.

A SENGQI SQDZ-ZJDCZ40G ózongenerátor 1000 m3-ig további alkalmazási területei:

 • Klímatisztítás: beltérben a készüléket minden esetben helyezzük a klíma beltéri egységének a közelébe, és ha van rá mód, akkor a beltéri egység fölé vagy azzal egy szintben. Gépjárművek klímatisztításához helyezzük a készüléket a jármű ülésére, majd kapcsoljuk be a belső keringetését, közepes fokozaton. Ügyeljünk arra, hogy a légbefúvók az ózonos levegőt a szélvédőre vagy a gépjármű felső részébe fújják. Figyelem!  Az ózonos klímafertőtlenítés során az akkumulátort érdemes töltőre kapcsolni.
 • Penészedés ellen s megelőzésre: helyezze az ózongenerátort a penésszel fertőzött területre, majd kapcsolja be és időzítse. A penészmentesítést követően a felületeken található, immár porózus penészfoltokat alaposan törölje le. A penészfertőzés újbóli kialakulása ellen használja rendszeresen a készüléket.
 • Rovarok ellen: mivel az ózongáz minden létező mikroorganizmust elpusztít, ezért  a kezelt terület nagyságától és az ózon koncentrációjától, valamint a kezelés időtartamától függően nagy hatékonysággal képes elpusztítani a rovarokat is.

A SENGQI ipari turbó ventilátoros ózongenerátor előnyei:

turbofan ózongenerátorhoz
Turbofan

A TURBÓ ventilátornak köszönhetően a gépházban megtermelt ózongázt, sokkal rövidebb idő alatt képes az adott helyiségbe eljuttatni, mint a hazai piacon kapható egyes társai. Itt lényeges, hogy milyen hatékonysággal tud a gáz áramolni, ezt nevezzük gáz áramlási sebességnek. Ha a készülékbe lassú ventilálás van, akkor sokkal több időt vesz igénybe az adott légterünk fertőtlenítése! Válassza a prémium minőséget, nem fog csalódni!

Telis – tele professzionális alapanyagokkal, így a folyamatos működés és a hosszú élettartam nem okozhat problémát:

 • 7 lapáttal felszerelt TURBÓVENTILÁTOR meghajtás
 • sterilizálja és fertőtleníti a helyiséget rövid idő alatt
 • golyóscsapágyak, hosszú élettartam, folyamatos üzemelés
 • festett alumínium ötvözet, öntött keret, rozsdamentes és nedvesség álló
 • rézmotor, hosszú élettartam és magas fokú biztonság
 

Fontos! A SENGQI ózongenerátor 1000 m3-ig működése közben a zárt térben tartózkodni tilos!

A fertőtlenítés alatt álló területre háziállatot beengedni tilos! A növényeket a fertőtlenítés alatt el kell távolítani a helyiségből! Használatakor helyezze magasabbra a gépet, például asztalra. Az ózongenerátor használatot követően pedig szellőztessen legalább 30 percig.

Ózon biztonsági adatlap

Tanúsítványok:

_SHENGQI ózongenerátor, quartz csőrendszerrel, 40.000mg/h, 1.000 m³-ig termékről 3 értékelés

 1. Ádám

  Olyan ózongenerátort kerestem, ami magabiztosan működik és hosszú élettartalmú! Nem akartam az ózonlapok cseréjével foglalkozni és költeni plusz összegeket rájuk! Ezért ez a termék lett az egyik nyertes!Irodákat üzemeltetünk és azoknak a fertőtlenítésére több készüléket szereztünk be az ÓzonSpecialistától. Igaz a helységeink kisebbek, mint amekkora területet kezeni tud, de így kevesebb időt kell használni az aktuális térben! Nekünk az idő pénz! Segitőkész felvilágosítást kaptunk, minden kérdésemre precíz pontos válaszokat adtak! A készülék szuper! Köszönöm a segítséget!

 2. Lendvai Eszter

  Kiváló választás volt! Megéri az árát! Köszönöm a Specialista szakvéleményét! Kis idő alatt, látványosan írtotta ki a penészesedésünket! És a vírus írtásra is hasznosnak tartjuk! További jó munkát kívánok, így tovább!

 3. Norbert

  Kezdetben csak egy” valamilyen “ózongenerátort kerestem. Az Ózonspecialistával folytatott telefonbeszélgetésünk során olyan részletes tájékoztatás nyújtott kimagasló szakértelmével a termékekről, hogy számomra is egyértelmű lett, egy Hanstat készülékre van szükségem. A vásárlást megelözően szemügyre tudtam venni a terméket, kipróbálni is kitudtam volna de nem volt rá igényem. A személyes átvétel is zökkenőmentes volt, jó hangulatban telt, ahol János egyéb hasznos tanácsokkal látott el a generátor használatát illetve a biztonsági szempontokat szemelőtt tartva, hiszen nagy teljesítménye miatt korántsem gyerekjáték a termék. Ami szintén egy olyan szempont volt ami miatt a Hanstat mellet döntöttem, hiszen az általam használni kívánt kisebb helyiségekben, autókban rövidebb idő alatt hatékonyabb munkát végez a készülék kerámialapos társaihoz képest.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük