2in1 vízfertőtlenítő ózongenerátor 60.000 mg/h

5 588 000 Ft

Típus: PL-H3/60G
Ózonkibocsátás: 60 g/h (60.000 mg/h) 
Áramfogyasztás: kb. 700W
Névleges feszültség: 220-240V ~ 50Hz
Termék méretei: 48cm * 25cm * 82cm
Termék súlya: kb. 25 kg
Gázellátás: száraz levegő és oxigén
Víztisztítás: maximum 50t víz kezeléséhez
Hűtési módszer: léghűtés
Működés időzítővel: beépített vezérlővel 1 perc – 168 óra, a hét minden napján, 10 programozási módban, digitális kijelzővel
Kábelhossz: 5m
Tanúsítvány: CE, RoHS

Fontos tudnivalók: probléma esetében azonnali szervízháttérrel rendelkezünk, valamint a forgalmazott készülék alkatrész ellátása 10+ évre biztosított.

 

Kötelező (jogszabály által előírt, fogyasztókra vonatkozó) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a jogszabály (250.001 Ft-tól felfelé).
A 10.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (10.001 Ft – 250.000 Ft-ig).


A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül cégünk önkéntes jótállást is vállal vállalkozásnak minősülő Felhasználók esetén is, melynek időtartama 3 év. 
 
A jótállás feltétele a féléves karbantartás, mely a rendeltetésszerű használathoz szükséges. További információk az ÁSZF-ben.
Cikkszám: PL-H3/60G Kategória: Címke:

Leírás

Hatodik generációs akrillhéjas vízfertőtlenítő ózongenerátor  a Pinuslong.-tól a legmagasabb szintű fertőtlenítéshez. A 2in1 ózonos fertőtlenítő 360°-os sterilizálást tesz lehetővé földön, vízben és levegőben egyaránt egyetlen egy kattintással! Kizárólagosan a magyarországi forgalmazótól, raktárról azonnali szállítással!

2in1 vízfertőtlenítő ózongenerátor állítható 60.000 mg/h – tiszta víz és steril környezet minden nap

Elsődleges felhasználási területei a háztartásban a víztisztítás, nehézfémek, például mangán, vas, króm eltávolítása, baktériumokkal való leszámolás, vírusok hatástalanítása, szerves anyagok, mint például a klór oxidálása, kellemetlen szagok megszüntetése és a víz tisztábbá tétele, benti légtér megtisztítása, a levegőben található kórokozók megölése, számos kémiai anyag semlegesítése, úgymint, formaldehid, benzol, ammónia, radon, stb., és egyéb szennyező anyagok, sütőolaj füst szagának semlegesítése, cigarettafüst semlegesítése, akárcsak az egyéb kellemetlen szagoké, ezáltal tisztává és frissé varázsolva a benti levegőt. A tea és a kávé íze is sokkal gazdagabb lesz, ha ózonnal kezelt csapvízből készítjük el. A gép használatával megszüntethető a hal kellemetlen szaga, annak több nap utáni enyhe mérgezősége (pl. szerotonin), és meghosszabbítható a zöldségek és gyümölcsök polcon való eltarthatósági ideje. Eltávolítja a műtrágya maradványokat, élősködőket, kórokozókat, nehézfémeket a rizsről, és ízletesebbé is teszi azt, valamint táplálóbbá. Az ózonnal kezelt medencevízben (fürdőkádban) való fürdőzés elmulasztja a fáradtságot, csökkenti a test különböző pontjain érzett fájdalmat, serkenti a vérkeringést, növeli a vörösvérsejtek oxigén tartalmát, ki vezeti a méreganyagokat a szervezetből, számos bőrbetegség gyógyulását elősegíti.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2in1 vízfertőtlenítő ózongenerátor 60.000 mg/h” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük