Pinus long. ipari ózongenerátor, 392.000mg/h, 5000m³-ig

(1 vásárlói értékelés)

3 810 000 Ft

Csúcsminőségű hordozható ipari ózongenerátor digitális időzítővel, 392 g/h (392.000 mg/h) ózongáztermeléssel. Rövidítse le a fertőtlenítési időt, akár pár percre! Kizárólagosan a magyarországi forgalmazótól, azonnali szállítással

 

Típus: PL-G1/392G
Ózonkibocsátás: 392 g/h (392.000 mg/h)
Áramfogyasztás: kb. 1.500W
Névleges feszültség: 220-240V ~ 50Hz
Termék méretei: 48cm * 25cm * 82cm
Termék súlya: kb. 26 kg
Termék anyaga: 1,2 mm erősített prémium 304-es rozsdamentes acél
Gázellátás: száraz levegő vagy oxigén
Ózongeneráló módszer: prémium kerámia csempe, korona kisüléssel
Hűtési módszer: környezeti levegő hűtése, 3db nagy teljesítményű TURBÓ ventilátorral
Működés időzítővel: beépített vezérlővel 1 perc – 168 óra, a hét minden napján, 10 programozási módban, digitális kijelzővel
Légmennyiség: maximum akár 5.000 m³-ig, ipari padlóventilátorok behelyezése mellett (gázáramlási sebesség növelése érdekében)
Kábelhossz: 5 m
Tanúsítvány: CE, ROHS

Fontos tudnivalók: probléma esetében azonnali szervízháttérrel rendelkezünk, valamint a forgalmazott készülék alkatrész ellátása 10+ évre biztosított.

 

Kötelező (jogszabály által előírt, fogyasztókra vonatkozó) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a jogszabály (250.001 Ft-tól felfelé).
A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).


A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül cégünk önkéntes jótállást is vállal vállalkozásnak minősülő Felhasználók esetén is, melynek időtartama 3 év. 
 
A jótállás feltétele a féléves karbantartás, mely a rendeltetésszerű használathoz szükséges. További információk az ÁSZF-ben.
Cikkszám: PL-G1/392G Kategória: Címkék: , ,

Leírás

PL-G1/392G Pinus longaeva ipari ózongenerátor 5000 m3-ig a legmagasabb színtű fertőtlenítéshez. Csúcsminőségű ipari tisztítású hordozható ózongenerátor digitális időzítővel. Rövidítse le a fertőtlenítési időt akár pár percre! Kizárólagosan a magyarországi forgalmazótól!

FIGYELEM: az ÓzonSpecialistánál a 3 éves garancia az ózont termelő egységre is érvényes, rendeltetésszerű használat mellett! Sok forgalmazó erre nem ad garanciát és ezt nem jelzi a weboldalán. Vagy kiköti, ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél a garanciáját elveszti (itt egyértelmű, ha elromlik az egység az eladó arra fog hivatkozni, hogy tovább használta a kelleténél, így nem érvényes a garancia…)! Mivel ez a legfontosabb egysége a gépnek és a legdrágább is, így nem mindegy a garancia érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

Mit is jelent, hogy PRÉMIUM? Ezen termékeink az új fejlesztésű TURBOFAN ventilátorral vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a gázáramlási sebesség majdnem a duplájára nő, így a tisztítási idő csökken! Ami a legfontosabb, hogy az ózongázt generáló quartz cső vagy a 8mm vastag hűtőbordákkal ellátott prémium alumínium ötvözet és kerámia lemez élettartama nem pár ezer óra / vagy 1 év, hanem minimum 15-20.000 óra / 5-8 év! IGEN! 15-20.000 óra / 5-8 év! Így a végfelhasználónak nem kell évente több tíz ezer forintért cserélnie azt! Miért fizetne feleslegesen? Válassza a PRÉMIUM GARANCIÁLIS termékeinket, nem fog csalódni! Hívjon bizalommal, segítünk a megfelelő ózongép kiválasztásában!

Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget kap a normál minőséggel majdnem azonos árért…?!

Pinus longaeva ipari ózongenerátor 5000 m3-ig, a legmagasabb szintű fertőtlenítéshez.

Csúcsminőségű ipari tisztítású hordozható ózongenerátor digitális időzítővel. Rövidítse le a fertőtlenítési időt akár pár percre! Kizárólagosan a magyarországi forgalmazótól, előrendelésre!

Pinus longaeva ipari ózongenerátor 5000 m3-ig – pár perc és kész!

Az extra magas ózongáz kibocsátásának (392 g/h),- illetve a tripla TURBÓ ventilátornak köszönhetően a sterilizálás kisebb helyiségekben a megszokott idő töredéke lesz! Egy 50 m2 és 2,6 m belmagasságú (130 m3) helyiséget az ózongenerátor mindössze minimum 3-4 perc alatt sterilizál! Ha vírus jelenléte forog fenn az adott helyiségben, javasolt a fertőtlenítési idő megduplázása. Erről a gépről elmondható, hogy 392.000 mg ózongázt termel óránként, amit a légtérbe ki is tud bocsátani a TURBÓ ventilátoroknak köszönhetően (ez nagyon lényeges, mert hiába termel egy gép ózongázt, ha nincs  megfelelő gázáramlási sebessége, ami az adott helyiséget teljes mértékben megtölti ózongázzal).

Kiknek ajánljuk a PL-G1/392G professzionális ózongenerátort?

A hatalmas, akár 5000 légköbméteres teljesítménye miatt elsősorban azon megrendelőinknek ajánljuk, akik számára az extra gyors fertőtlenítés kiemelten fontos, illetve nagy területet szeretne sterilizálni.

A felsőkategóriás Pinus longaeva márka szuper gyors fertőtlenítésre képes ózongenerátor készüléke kiválóan alkalmas:
 • szállodák
 • éttermek
 • szépségszalonok
 • oktatási intézmények
 • edzőtermek
 • gyártó és szerelősorok
 • kórházak
 • valamint ipari csarnokok teljeskörű fertőtlenítésére.

A Pinus longaeva ipari ózongenerátor 5000 m3-ig alkalmazási területei:

 • Épületek klímarendszereinek tisztítása: a készüléket minden esetben helyezzük a klíma beltéri egységének a közelébe, és ha van rá mód, akkor a beltéri egység fölé vagy azzal egy szintben.
 • Penészgomba ellen: helyezze a készüléket a penésszel fertőzött területre, majd kapcsolja be és időzítse. A penészmentesítést követően (ez akár több alkalom is lehet, amíg eléri hatását) a felületeken található, immár porózus penészfoltokat alaposan törölje le. A penészfertőzés újbóli kialakulása ellen használja rendszeresen az ózongenerátor készüléket.
 • Rovarok ellen: mivel az ózongáz minden létező mikroorganizmust elpusztít (megfelelő mennyiségű ózon koncentráció mellett), ezért  a kezelt terültet nagyságától és az ózon koncentrációjától, valamint a kezelés időtartamától függően nagy hatékonysággal képes elpusztítani a rovarokat is.
 • Különböző csarnokokba, akár a szellőztető rendszerre is ráköthető gégecsővel! Így a szellőző járatokon tud az ózongázunk a légtérbe jutni!

A PL-G1/392G professzionális turbó ventilátoros ózongenerátor előnyei:

A TRIPLA nagy teljesítményű TURBÓ ventilátoroknak köszönhetően a gépházban megtermelt ózongázt, sokkal rövidebb idő alatt képes az adott helyiségbe eljuttatni. Itt lényeges, hogy milyen hatékonysággal tud a gáz áramolni, ezt nevezzük gázáramlási sebességnek. Ha a készülékbe lassú ventilálás van, akkor sokkal több időt vesz igénybe az adott légterünk fertőtlenítése! Válassza a prémium minőséget, nem fog csalódni!

 • Csúcsteljesítményű 3 db TURBÓ ventilátorral (15cm*15cm*5cm) felszerelve, ami a gázáramoltatásban kiemelt szerepet játszik, így a lehető leghatékonyabban tudja megtölteni az adott légteret.
 • turbóventilátor meghajtású fertőtlenítés
 • sterilizálja a helyiséget EXTRA rövid idő alatt
 • golyóscsapágyak, hosszú élettartam és folyamatos üzemelés
 • festett alumíniumötvözet, öntött keret, rozsdamentes és nedvességálló
 • rézmotor, hosszú élettartam és magas fokú biztonság
 

Fontos! A Pinus longaeva  ózongenerátor 5000 m3-ig működése közben a zárt térben tartózkodni tilos!

A fertőtlenítés alatt álló területre háziállatot beengedni tilos! A növényeket a fertőtlenítés alatt el kell távolítani a helyiségből! Az ózongenerátor használatot követően pedig szellőztessen legalább 30 percig.

* A kiterjesztett garancia abban az esetben érvényes, ha az éves karbantartást a hivatalos magyarországi forgalmazóval elvégeztették. Ebben az időintervallumban a garancia az ózongázt termelő egységre érvényes!

Ózon biztonsági adatlap

Tanúsítványok:

Teszt jelentés

Pinus long. ipari ózongenerátor, 392.000mg/h, 5000m³-ig termékről 1 értékelés

 1. Mészáros Lajos

  Szolgaltatásra vásároltam ipari készülékeket,
  amivel az ügyfeleink és mi is nagyon meg vagyunk elégedve. Segítőkész és szakszerű felvilágosítást kaptunk telefonon!
  Kimagasló a telejesítményük, amit a vásárolt ózonmérővel le is tudunk ellenőrizni. A rovarokat – élősködőket is kiírtotta! Fantasztikus! Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük