Szagtalanítás ózonnal

szagtalanítás ózonnal

Szagtalanítás ózonnal – nem elfedni, megszüntetni!

A kellemetlen szagok sok bosszúságot okoznak szinte nap, mint nap. A légfrissítők és illatosítók pedig csak elfedik a cigaretta füst, a háziállatok vagy a doh okozta kellemetlen szagokat. A hatásuk pedig az illat elpárolgásával el is múlik, a kellemetlen szag pedig újra érezhetővé válik.

Hogyan szüntetheti meg a kellemetlen szagokat?

Az ózongenerátoros szagtalanítás az ózonnak köszönhetően nem egyszerűen elfedi, hanem eltünteti a rossz és kellemetlen szagokért felelős molekulákat. A szagsemlegesítő hatása az ózon rendkívüli fertőtlenítő hatásából adódik, ami több ezerszer erősebb, mint a klóré, ráadásul kellemetlen vegyszerszag sem marad a használatát követően.

Szagtalanítás ózonnal – nem marad más, mint a friss illat

A generátor működése közben kibocsájtott ózongáz oxidációs reakcióba lép a vele kapcsolatba kerülő mikroorganizmusokkal. A folyamat azonnali hatásának köszönhetően pedig a kellemetlen szagmolekulák, baktériumok és gombák helyett nem marad más, mint a fertőtlenített, tiszta és szagtalan tér.

Jó tudni: az ózongenerátor a legtöbb kellemetlen szag ellen hatásosan bevethető!

  • Dohányszag ellen: a cigaretta füst a beltér minden egyes felültébe beleivódik, ami az illatosítókkal csak ideg-óráig fedhető el. Kézen fekvő megoldásnak tűnik a vegyszeres kezelés, ami bár elűzi a kellemetlen szagokat, de közben erősen roncsolhatja a kényes felületeket. Az ózon azonban csak a mikroorganizmusokkal lép reakcióba, így bármilyen felületből képes eltávolítani a cigaretta szagot.
  • Doh szag ellen: pincék, bútorok, régi szekrények, de még az ágynemű is gyorsan és egyszerűen szagtalanítható vegyszeres kezelés, mosás vagy súrolás nélkül.
  • Étel szag ellen: az egy légterű, amerikai konyhás otthonok kellemetlen velejárója az átható ételszag, ami egy-egy nagyobb fogás elkészítése után nagyon nehezen szellőztethető ki. Az ózongenerátor a több órás szellőztetéssel ellentétben gyorsan és hatásosan szűnteti meg a nehéz ételszagokat.

A folyamatosan friss illat érdekében javasoljuk az ózongenerátor rendszeres alkalmazását:

  • az előszobában,
  • a pincében és garázsban,
  • a fürdőszobában
  • és konyhában.

Fertőtlenítés és szagtalanítás ózonnal egy időben!

Az ózon a fertőtlenítő hatásának köszönhetően nem csak a baktériumok és a szerves molekulák által okozott kellemetlen szagokat szünteti meg! Az ózongenerátor a vírusokat és a rovarokat is elpusztítja már az első üzembe helyezés alkalmával.

Lakás szagtalanításhoz ajánlott ózongenerátorok:

Hogyan működik az ózongenerátor?

Kapcsolja be a készüléket és állítsa be az időzítőt a fertőtleníteni kívánt terület méretének megfelelően.

Fontos! Még az ózongenerátor beüzemelése előtt távolítsa el a helyiségből a növényeket, majd ügyeljen arra, hogy a készülék működése közben ne tartózkodjon senki a területen. Az ózonos szagtalanítást követően legalább fél óráig szellőztessen!

Minőségi, átvizsgált és garanciális ózongenerátorok a legjobb ár-érték arányban! Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget kap a normál minőséggel majdnem azonos árért?

Szolgáltatók számára, szagtalanításhoz javasolt ózongenerátorok