Pinus long. ipari ózongenerátor, 100.000mg/h, 2000m³-ig

419 100 Ft

Csúcsminőségű hordozható ipari ózongenerátor digitális időzítővel, 100 g/h (100.000 mg/h) ózongáztermeléssel. Rövidítse le a fertőtlenítési időt, akár pár percre! Kizárólagosan a magyarországi forgalmazótól, azonnali szállítással!

EXTRA AKCIÓ! Készletről, azonnali ingyenes szállítással!

Típus: PL-OM/100G
Ózonkibocsátás: 100 g/h (100.000 mg/h)
Áramfogyasztás: kb. 320W
Névleges feszültség: 220-240V ~ 50Hz
Termék méretei: 20cm * 39,5cm * 25cm
Termék súlya: kb. 5 kg
Termék anyaga: rozsdamentes acél
Gázellátás: száraz levegő vagy oxigén
Ózongeneráló módszer: prémium kerámia csempe
Hűtési módszer: környezeti levegő hűtése, nagy teljesítményű ipari TURBÓ ventilátorral
Működés időzítővel: beépített manuális vezérlővel, digitális kijelzővel
Légmennyiség: maximum akár 2500 m³, ipari padlóventilátorok behelyezése mellett (gázáramlási sebesség növelése érdekében szükséges). Rovarok (ágyi poloska, pókok stb.) esetében nagy koncentrációra van szükség és speciális fertőtlenítési metódusra, így mindenképpen kérjen szaktanácsadást telefonon, ha eredményes megoldást szeretne rövid időn belül! Hívja a +3670-379-4294-es telefonszámot.
Kábelhossz: 5 m
Tanúsítvány: CE, ROHS

Fontos tudnivalók: probléma esetében azonnali szervízháttérrel rendelkezünk, valamint a forgalmazott készülék alkatrész ellátása 5+ évre biztosított.

 

Kötelező (jogszabály által előírt, fogyasztókra vonatkozó) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a jogszabály (250.001 Ft-tól felfelé).
A 10.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (10.001 Ft – 250.000 Ft-ig).A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül cégünk önkéntes jótállást is vállal vállalkozásnak minősülő Felhasználók esetén is, melynek időtartama 3 év. 

 
A jótállás feltétele a féléves karbantartás, mely a rendeltetésszerű használathoz szükséges. További információk az ÁSZF-ben.
Cikkszám: PL-OM/100G Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Pinus longaeva ipari ózongenerátor 2000 m3-ig, ipari TURBÓ ventilátorral a legmagasabb szintű fertőtlenítéshez. Csúcsminőségű ipari tisztítású hordozható ózongenerátor digitális időzítővel. Rövidítse le a fertőtlenítési időt akár pár percre! Kizárólagosan a magyarországi forgalmazótól, raktárról azonnali szállítással!

Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget kap a normál minőséggel majdnem azonos árért…?!

FIGYELEM: az ÓzonSpecialistánál a 3 éves garancia az ózont termelő egységre is érvényes, rendeltetésszerű használat mellett! Sok forgalmazó erre nem ad garanciát és ezt nem jelzi a weboldalán. Vagy kiköti, ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél a garanciáját elveszti (itt egyértelmű, ha elromlik az egység az eladó arra fog hivatkozni, hogy tovább használta a kelleténél, így nem érvényes a garancia…)! Mivel ez a legfontosabb egysége a gépnek és a legdrágább is, így nem mindegy a garancia érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

Mit is jelent, hogy PRÉMIUM? Ezen termékeink az új fejlesztésű “TURBOFAN” ventilátorral vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a gázáramlási sebesség majdnem a duplájára nő, így a tisztítási idő csökken! Ami a legfontosabb, hogy az ózongázt generáló quartz cső vagy a 8mm vastag hűtőbordákkal ellátott prémium alumínium ötvözet és kerámia lemez élettartama nem pár ezer óra / vagy 1 év, hanem minimum 15-20.000 óra / 5-8 év! IGEN! 15-20.000 óra / 5-8 év! Így a végfelhasználónak nem kell évente több tíz ezer forintért cserélnie azt! Miért fizetne feleslegesen? Válassza a PRÉMIUM GARANCIÁLIS termékeinket, nem fog csalódni! Hívjon bizalommal, segítünk a megfelelő ózongép kiválasztásában!

Pinus longaeva ipari ózongenerátor 2000 m3-ig, a legmagasabb szintű fertőtlenítéshez.

Csúcsminőségű ipari tisztítású hordozható ózongenerátor digitális időzítővel. Rövidítse le a fertőtlenítési időt akár pár percre! Kizárólagosan a magyarországi forgalmazótól, raktárról azonnali szállítással!

Kiknek ajánljuk az ipari PL-OM/100G professzionális ózongenerátort?

Az akár 2000 légköbméteres teljesítménye miatt elsősorban azon megrendelőinknek ajánljuk, akik számára az extra gyors fertőtlenítés kiemelten fontos, valamint nagy légteret szeretnének sterilizálni – kezelni.

A felsőkategóriás Pinuslongaeva márka szupergyors fertőtlenítésre képes ózongenerátor készüléke kiválóan alkalmas:
 • szállodák
 • éttermek
 • szépségszalonok
 • oktatási intézmények
 • edzőtermek
 • gyártó és szerelősorok
 • sportcsarnokok
 • valamint ipari csarnokok teljeskörű fertőtlenítésére.

Pinus longaeva ózongenerátor 2000 m3-ig, pár perc és kész!

Az extra magas ózongáz-kibocsátásának (100g/h), illetve a csúcsteljesítményű ipari TURBÓ ventilátornak köszönhetően a sterilizálás kisebb helyiségekben a megszokott idő töredéke lesz! Egy 50m2 és 3m belmagasságú (150 m3) helyiséget az ózongenerátor mindössze minimum 15-20 perc alatt sterilizál! Ha vírus jelenléte forog fenn az adott helyiségben, javasolt a fertőtlenítési idő megtöbbszörözése. Erről a gépről elmondható, hogy 100.000 mg ózont termel óránként, amit a légtérbe ki is tud bocsátani a nagy teljesítményű ipari TURBÓ ventilátornak köszönhetően (ez nagyon lényeges, mert hiába termel egy gép magas ózongázt, ha nincs  megfelelő gázáramlási sebessége, ami az adott helyiséget teljes mértékben megtölti ózongázzal).
 

 

A Pinus longaeva ipari ózongenerátor 2000 m3-ig alkalmazási területei:

 • Épületek klíma rendszereinek tisztítása: a készüléket minden esetben helyezzük a klíma beltéri egységének a közelébe, és ha van rá mód, akkor a beltéri egység fölé vagy azzal egy szintben.
 • Penészgomba ellen: helyezze a készüléket a penésszel fertőzött területre, majd kapcsolja be és időzítse. A penészmentesítést követően (ez akár több alkalom is lehet, amíg eléri hatását) a felületeken található, immár porózus penészfoltokat alaposan törölje le. A penészfertőzés újbóli kialakulása ellen használja rendszeresen az ózongenerátor készüléket.
 • Rovarok ellen: mivel az ózongáz minden létező mikroorganizmust elpusztít, ezért  a kezelt terület nagyságától és az ózon koncentrációjától, valamint a kezelés időtartamától függően nagy hatékonysággal képes elpusztítani a rovarokat is.
 • Különböző csarnokokba, akár a szellőztető rendszerre is ráköthető gégecsővel! Így a szellőző járatokon tud az ózongázunk a légtérbe jutni! A Pinuslongaeva  ipari PL-OM/100G professzionális TURBOFAN  ózongenerátor előnyei:

A nagy teljesítményű TURBÓ ventilátornak köszönhetően a gépházban megtermelt ózongázt, sokkal rövidebb idő alatt képes az adott helyiségbe eljuttatni. Itt lényeges, hogy milyen hatékonysággal tud a gáz áramolni, ezt nevezzük gázáramlási sebességnek. Ha a készülékbe lassú ventilálás van, akkor sokkal több időt vesz igénybe az adott légterünk fertőtlenítése! Válassza a prémium minőséget, nem fog csalódni!

 • Csúcsteljesítményű ipari 7 lapátos ipari TURBÓ ventilátorral (15cm*15cm*5cm) felszerelve, ami a gázáramoltatásban kiemelt szerepet játszik, így a lehető leghatékonyabban tudja megtölteni az adott légteret.
 • turbóventilátor meghajtású fertőtlenítés
 • sterilizálja a helyiséget EXTRA rövid idő alatt
 • golyóscsapágyak, hosszú élettartam és folyamatos üzemelés
 • festett alumíniumötvözet, öntött keret, rozsdamentes és nedvességálló
 • rézmotor, hosszú élettartam és magas fokú biztonság
 

Fontos! A Pinus longaeva ózongenerátor 2000 m3-ig működése közben a zárt térben tartózkodni tilos!

A fertőtlenítés alatt álló területre háziállatot beengedni tilos! A növényeket a fertőtlenítés alatt el kell távolítani a helyiségből! Az ózongenerátor használatot követően pedig szellőztessen legalább 30 percig.

* A kiterjesztett garancia abban az esetben érvényes, ha az éves karbantartást a hivatalos magyarországi forgalmazóval elvégeztették. Ebben az időintervallumban a garancia az ózongázt termelő egységre érvényes!

Ózon biztonsági adatlap

Tanúsítványok:

Teszt jelentés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pinus long. ipari ózongenerátor, 100.000mg/h, 2000m³-ig” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük