Ózongenerátorok

 

Ózongenerátorok az ÓzonSpecialistától

Ózongenerátor, ózonos légtisztító gépek.

Végleges megoldás a penész, a kellemetlen szagok, a vírusok, baktériumok és a rovarok ellen!

Az általunk forgalmazott ózongenerátorok a lakossági és a szolgáltatói igényeknek is egyaránt megfelelnek. A garantált minőségű termékeink kiváló ár-érték aránya a magánlakások és családi házak kényelmes és vegyszermentes fertőtlenítését teszi lehetővé. A munkahelyek és zárt közösségi, valamint vendégterek napi szintű fertőtlenítésére pedig a prémium kategóriás termékeink  az alkalmasak.

Ózongenerátorok ingyenes házhozszállítással és 2-3 éves garanciavállalással! Kiváló ár-érték arányú, garantált minőségű és prémium ózongenerátorok.

Minőségi, átvizsgált és garanciális ózongenerátorok a legjobb ár-érték arányban! Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget (termékek leírásaiban megtekinthetőek) kap a normál minőséggel majdnem azonos árért…?!

Mit is jelent, hogy PRÉMIUM? Ezen termékeink az új fejlesztésű TURBÓ ventilátorral vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a gázáramlási sebesség majdnem a duplájára nő, így a tisztítási idő csökken! Ami a legfontosabb, hogy az ózongázt generáló quartz cső vagy a 8mm vastag hűtőbordákkal ellátott prémium alumínium ötvözet és kerámia lemez élettartama nem pár ezer óra / vagy 1 év, hanem minimum 15-20.000 óra / 5-8 év! IGEN! 15-20.000 óra / 5-8 év! Így a végfelhasználónak nem kell évente több tíz ezer forintért cserélnie azt! Miért fizetne feleslegesen? Válassza a PRÉMIUM GARANCIÁLIS termékeinket, nem fog csalódni! Hívjon bizalommal, segítünk a megfelelő ózongép kiválasztásában!

FIGYELEM: a 2 vagy 3 éves garancia az ózont termelő egységre is érvényes! Sok forgalmazó erre nem ad garanciát és ezt nem jelzi a weboldalán. Vagy kiköti, ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél a garanciáját elveszti (itt egyértelmű, ha elromlik az egység az eladó arra fog hivatkozni, hogy tovább használta a kelleténél, így nem érvényes a garancia…)! Mivel ez a legfontosabb egysége a gépnek és a legdrágább is, így nem mindegy a garancia érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

Ózongenerátorok – fertőtlenítés felsőfokon, egy gombnyomással

  • csatlakoztassa a készüléket a hálózathoz
  • állítsa be az időzítőt
  • majd hagyja, hogy az ózon kifejtse a mikroorganizmusokat elpusztító hatását.

Figyelem, fontos információ!

Az ózongenerátorok használata közben a zárt térben tartózkodni tilos! A fertőtleníteni kívánt helyiségből még a készülék beüzemelése előtt el kell távolítani a növényeket és a háziállatokat is. Az ózonos fertőtlenítést követően pedig a helyiséget fél óráig kell szellőztetni!

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Mind a(z) 12 találat megjelenítve