Prémium

Garanciális, prémium ózongenerátor ingyenes szállítással  a legjobb ár-érték arányban! Miért fizetne többet, ha a specialistánál kiváló minőséget (termékek leírásaiban megtekinthetőek) kap a normál minőséggel majdnem azonos árért…?!

FIGYELEM: a 2-3 éves garancia az ózontermelő egységre is vonatkozik! Tapasztalatunk szerint erre több  forgalmazó sajnos nem vagy bizonyos előnytelen feltételekkel együtt ad garanciát és ezt nem jelzi a weboldalán.  Ilyen előnytelen feltétel lehet az ózongenerátor használati idejének kikötése, vagyis az, ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél a garanciáját elveszti (itt egyértelmű, ha elromlik az egység az eladó arra fog hivatkozni, hogy tovább használta a kelleténél, így nem érvényes a garancia…)! Mivel ez a legfontosabb és egyben a legdrágább egysége a generátornak, nem mindegy a garancia érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

Mit is jelent, hogy PRÉMIUM ózongenerátor?

Ezen termékeink az új fejlesztésű TURBOFAN ventilátorral vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a gázáramlási sebesség majdnem a duplájára nő, így a tisztítási idő csökken! Ami a legfontosabb, hogy az ózongázt generáló quartz cső vagy a 8mm vastag hűtőbordákkal ellátott prémium alumínium ötvözet és kerámia lemez élettartama nem pár ezer óra / vagy 1 év, hanem minimum 15-20.000 óra / 5-8 év! IGEN! 15-20.000 óra / 5-8 év! Így a végfelhasználónak nem kell évente több tíz ezer forintért cserélnie azt!

Válassza a PRÉMIUM GARANCIÁLIS termékeinket, nem fog csalódni! Hívjon bizalommal, segítünk a megfelelő ózongenerátor kiválasztásában!

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Mind a(z) 8 találat megjelenítve