Posted on

Ózongenerátor az éttermekben, szállodákban és apartmanokban

Az ózongenerátorok nem csak lakossági felhasználásra alkalmasak, hanem cégeknek, vállalkozásoknak és egyéb intézményeknek is. Az ózonnal való tisztítás például remek megoldást jelent a szálláshelyeken. A szállásadó felelőssége, hogy gondoskodjon a makulátlan tisztaságról, hiszen a vendégek számára ez az egyik legfontosabb szempont, nagyon rossz benyomást tud kelteni, ha kosz és rendetlenség van.

A vendégek tehát higiénikus környezetben tudják kipihenni magukat, ezáltal minden távozás után javasolt kitakarítani és lefertőtleníteni a felületeket. Az ózon gáz halmazállapota révén a nehezen hozzáférhető helyekre is beférkőzhetünk, sőt, az anyag mélyen behatol a kárpit, ágyneműk és a matrac szöveteibe, így az itt található kórokozók, baktériumok és vírusok teljes mértékben elpusztulnak. Ezen kívül az ózon kiváló a penész, poratka és az ágyi poloska ellen is.

Éttermeket is tisztíthatunk ózonnal?

Éttermek ózonkezelésénél az a jó, ha külön vesszük a vendégteret és a konyhát. A konyháknak szigorú higiéniai szabályoknak kell megfelelniük, mivel a nedves területeken könnyebben telepszenek meg a baktériumok, amelyek az ételekbe kerülhetnek és akár gyomorproblémákat is okozhatnak. A nagy teljesítményű ózongenerátorok viszont gondoskodnak a mikroorganizmusok eltüntetéséről, mindezt vegyszermentesen, ráadásul még a kellemetlen szagok is megszűnnek és a légkör frissebbé válik. Az ózon semmilyen kárt nem tud tenni az élelmiszerekben, maximum oxidálja a felületüket, majd lebomlik.

Az ózon a nagykonyhai gépeket is tisztává varázsolja, maradéktalanul elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és egyéb kórokozókat, legyen szó bármilyen típusú felületről. Az eszközöket és a területet célszerű rendszeres időközönként ózongenerátorral megtisztítani, de arra mindenképp ügyeljünk, hogy a biztonsági előírásokat tartsuk be, például nem tartózkodhat senki a helyiségben a kezelés folyamata során, a végén pedig célszerű egy nagyobb szellőztetést végezni.

Az éttermek belső tereiben is lényeges az állandó fertőtlenítés, mert egyszerre több ember is megfordul itt egy adott nap alatt. Az ózon ezeken a területeken is remekül elvégzi a feladatot, mondhatni 50x erősebb, mint a klór. Ma már beszerezhetünk mini ózongenerátorokat is, amelyek könnyen hordozhatóak és nem foglalnak el sok helyet.

Ózongenerátor készülékek éttermekbe, szállodákba, hotelekbe és apartmanokba. Hatékony fertőtlenítés, rovar és ágyi poloska irtás ózongenerátor segítségével . Ha felkeltettük érdeklődését, keresse az ÓzonSpecialistát. Ingyenes házhoz szállítás és minimum 2 éves garancia!

ózongenerátor házhozszállítás