Posted on 1 hozzászólás

Ózongenerátor ágyi poloska ellen

Mit alkalmazzunk rovarok ellen?

Az ózonos tisztítás alkalmas fertőtlenítésre, szagtalanításra, penészmentesítésre és még a rovarok ellen is fantasztikus választásnak bizonyul, vélemények és tapasztalatok alapján az ózongenerátor ágyi poloska ellen is hatásos. Az otthonunk és környezetünk tisztasága nagyon fontos a mindennapokban, egészségünk érdekében is célszerű figyelnünk arra, hogy rendezett és tiszta körülmények közt éljünk. Napjainkban már nem csak tisztítószerekkel lehetséges makulátlanná tenni a helyiségeket, léteznek vegyszermentes megoldások is, ilyen például az ózonos fertőtlenítés, ami mostanában meglehetősen népszerű. Ózongenerátorral tehát megteremthető a tökéletes higiénia, legyen szó bármilyen épületről, intézményről.

Mennyire hatékony az ózongenerátor ágyi poloska ellen és hogyan hat más rovarokra?

A háztartásban bármikor megjelenhetnek rovarok, jellemzően pókok, hangyák, molyok, ágyi poloskák és poratkák költöznek be. Az ózongenerátor az említett rovarok ellen is hatékony, de a kezelések számát meghatározza a készülék ózongáz kapacitása. A kisebb kapacitásúak óránként kevesebb ózongázt bocsájtanak ki, éppen ezért az effajta készülékekkel a kezelés minimum 60 perces, amit többször javasolt megismételni. Az ipari gépekkel mindössze pár perc is elég ahhoz, hogy megszabaduljunk a rovaroktól. A szakemberek úgy vélik, hogy az ipari ózongenerátorokkal is ajánlott bizonyos időközönként elvégezni a kezelést, mivel a bogarak kisebb eséllyel jelennek meg olyan környezetben, ami rájuk nézve pusztító.

Az ágyi poloska csípése mennyire veszélyes?

Az ágyi poloska még a tiszta otthonokban is megtelepedhet, a neve nem csak arra utal, hogy az ágyban fordulhat elő, valójában bútorokban, textíliákban, járművekben, padlók repedéseiben és még a ruhákban is megbújhat, de az esetek többségében az ágyak szerkezetében, matracokban jelenik meg, hiszen itt vannak a legközelebb táplálékukhoz, tehát az emberhez.

A poloskák ugyanúgy csípnek, mint például a bolhák és az emberből kiszívott vérrel táplálkoznak. A testünkön leginkább azokat a területeket csípik meg, amelyeket nem fed ruha. Egy kisebb területen több csípést is ejthetnek, emiatt a csípését könnyen össze lehet téveszteni allergiás reakcióval. Az ágyi poloskák nem terjesztenek betegségeket, a csípésük ártalmatlan, de megeshet, hogy valaki allergiás rájuk.

Az ózongenerátor ágyi poloska ellen simán bevethető, ugyanis a gáz halmazállapotú ózon elől az élősködők nehezen tudnak elbújni. A magas teljesítményen történő működés hatására az ágyi poloskák elpusztulnak, de még a viaszmoly is könnyedén kiirtható. Az említett élőlényekre még pete állapotukban nem hatnak a vegyszerek, ezért van szükség arra, hogy a kezelés rendszeresen meg legyen ismételve, csak így lehetséges maradéktalanul elbánni velük.

A nagy mennyiségű ózongáz a kikelt rovarok légzőszerveit roncsolja, ennek következtében pusztulnak el végleg. A rovarok irtása ózonnal tehát ideális választásnak bizonyul a háztartások számára is, ezáltal a lakók egészséges környezetben tudhatják magukat.


Ózongenerátor készülékek lakásban, irodában, edzőteremben, szállodában történő használatra. Hatékony rovar és ágyi poloska irtás ózongenerátorral. Háztartási és ipari fertőtlenítés professzionális ózongenerátorral az ÓzonSpecialistától. Ingyenes házhozszállítással és minimum 2 éves garanciával.

ózongenerátor házhozszállítás

1 thought on “Ózongenerátor ágyi poloska ellen

  1. […] a technológia kiválóan alkalmas a poratkák, ágyi poloskák irtására, hangyák, pókok, molyok és az egyéb, a háztartásokban fellelhető rovarok elpusztítására. […]

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.