Akció!

_SHENGQI Prémium ózongenerátor, 28.000mg/h, 350m³-ig

(2 vásárlói értékelés)

49 900 Ft

Ózongenerátor, magasabb élettartalmú 4 szintes kerámia csempével (akár 8.000 munkaóra), nagy teljesítményű 7 lapátos TURBÓ ventilátorral, 28 g/h (28.000 mg/h) ózongáztermelés!

EXTRA AKCIÓ! Készletről, azonnali ingyenes szállítással!

 

 

Gyártó: SHENGQI Típus: SQDZ-ZJX28g
Ózonkibocsátás: 28 g/h (28.000 mg/h)
Áramfogyasztás: kb. 135W
Névleges feszültség: 220-240V ~ 50Hz
Termék méretei: 21cm * 14,5cm * 13,5cm
Termék súlya: kb. 2 kg
Termék anyaga: rozsdamentes festett acél
Gázellátás: száraz levegő vagy oxigén
Ózongeneráló módszer: 4 db kerámia csempe 4 emeleten, koronakisüléssel
Hűtési módszer: környezeti levegő hűtése 7 lapátos TURBÓ ventilátorral
Működés időzítővel: mechanikus időzítéssel 60 perc, vagy folyamatos működés
Légmennyiség: maximum akár 350 m³ (javasolt padlóventilátor behelyezése is a gázáramlási sebesség növelése érdekében). Rovarok (ágyi poloska, pókok stb.) esetében nagy koncentrációra van szükség és speciális fertőtlenítési metódusra, így mindenképpen kérjen szaktanácsadást telefonon, ha eredményes megoldást szeretne rövid időn belül! Hívja a +3670-379-4294-es telefonszámot. 
Kábelhossz: kb. 1,3m
Tanúsítvány: CE

Fontos tudnivalók: probléma esetében azonnali szervízháttérrel rendelkezünk, valamint a forgalmazott készülék alkatrész ellátása 5+ évre biztosított.

 

30 napon belüli legalacsonyabb ár: 80.000 Ft (Legalacsonyabb teljes ár az árcsökkentés előtti 30 napban).

 
 

Kötelező (jogszabály által előírt, fogyasztókra vonatkozó) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a jogszabály (250.001 Ft-tól felfelé).
A 10.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (10.001 Ft – 250.000 Ft-ig).

A jogszabály által előírt kötelező jótállást vállal vállalkozásnak minősülő Felhasználók esetén is. 

További információk az ÁSZF-ben.
 
* A képek illusztrációk, eltérhet a valós termék színétől, kinézetétől!
Cikkszám: SQDZ-ZJX28g Kategória: Címkék: ,

Leírás

Miért fizetne többet, ha a specialistánál GARANTÁLT minőséget kap megfizethetőbb áron…?!

FIGYELEM: az ÓzonSpecialistánál a 2 éves garancia az ózont termelő egységre is érvényes, rendeltetésszerű használat mellett! Sok forgalmazó erre nem ad garanciát és ezt nem jelzi a weboldalán. Vagy kiköti, ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél a garanciáját elveszti (itt egyértelmű, ha elromlik az egység az eladó arra fog hivatkozni, hogy tovább használta a kelleténél, így nem érvényes a garancia…)! Mivel ez a legfontosabb egysége a gépnek és a legdrágább is, így nem mindegy a garancia érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

SHENGQI 36G/H  ózongenerátor 350 m³-ig otthoni használatra – fertőtlenítés a lakás bármely pontján

A 28 g/h kibocsátású ózongenerátor az otthoni vegyszermentes fertőtlenítés  egyik legjobb módja. A készülék hordozhatóságának köszönhetően az eszköz a lakás bármely pontján elhelyezhető, nagy kapacitása miatt pedig a nagyobb területket fertőtlenítésére is alkalmas. A folyamatos működésnek köszönhetően, akár 350 m3-ig használható zárt térben, vagyis az egy légterű előszoba-nappali-konyha fertőtlenítése egy használattal megoldható (ez esetben ventilátor behelyezése is javasolt a helyiségbe).

A család egészségének a megőrzésére!

A prémium ózongenerátor 350 m³-ig használata:

 • Helyezze a készüléket a fertőtleníteni kívánt helyiségbe, lehetőség szerint magasan fekvő és egyenletes felületre  (asztal, pult, szekrény vagy polc). Az ózongenerátor elhelyezésekor fokozottan ügyeljen a hő zavartalan távozására!
 • Kapcsolja be a készüléket és állítsa be a működési időt.
 • Az ózongenerátor alkalmas a zárt terek 100%-os vegyszermentes fertőtlenítésére.

A SHENGQI ózongenerátor 350 m³-ig alkalmazási javaslatai és területei:

Az eszköz a lakás minden helyiségében használható a baktériumok, vírusok, penészgombák, rovarok és a kellemetlen szagot árasztó szerves molekulák elpusztítására. Az ózongenerátor alkalmas a régi bútorok, dohos szekrények és a textíliák szagtalanítására is, valamint egy átalakító használatával a gépjármű és a benne található klímaberendezés fertőtlenítésére is kiváló.

 • Épületek klíma rendszereinek tisztítása: a készüléket minden esetben helyezzük a klíma beltéri egységének a közelébe, és ha van rá mód, akkor a beltéri egység fölé vagy azzal egy szintben.
 • Klíma tisztítás gépjárműben: az ózongenerátor készüléket helyezzük a gépjármű ülésére, majd kapcsoljuk be a jármű belső keringetését, közepes fokozaton. Ügyeljünk arra, hogy a légbefúvók az ózonos levegőt a szélvédőre vagy a gépjármű felső részébe fújják. Figyelem!  Az ózonos klíma fertőtlenítés során az akkumulátort érdemes töltőre kapcsolni.
 • Penészgomba ellen: helyezze a készüléket a penésszel fertőzött területre, majd kapcsolja be és időzítse. A penészmentesítést követően a felületeken található, immár porózus penészfoltokat alaposan törölje le. A penészfertőzés újbóli kialakulása ellen használja rendszeresen az ózongenerátor készüléket.
 • Rovarok ellen: mivel az ózongáz minden létező mikroorganizmust elpusztít, ezért  a kezelt terület nagyságától és az ózon koncentrációjától, valamint a kezelés időtartamától függően nagy hatékonysággal képes elpusztítani a rovarokat is (ebben az esetben kérjen telefonos tanácsadást).
turbofan ózongenerátor
Turbofan

Magasabb élettartamú kerámia csempe a hosszabb működésért! Az ózongázt termelő kerámia csempe a porvédő szűrőnek köszönhetően magasabb élettartamot biztosít, mivel a por nem tud a csempékre ráégni! A megfelelő tárolás és karbantartás mellett maximum 8.000 munkaórát bírnak működni. Lényeges, hogy a gép ne porosodjon, mert a kerámia csempére ráégett por rontja a csempék élettartamát! Így minden esetben a dobozába visszacsomagolt állapotban érdemes tárolni! A nagyteljesítményű ventilátornak köszönhetően a gépházban megtermelt ózongázt, sokkal rövidebb idő alatt képes az adott helyiségbe eljuttatni, mint a hazai piacon kapható egyes társai. Itt lényeges, hogy milyen hatékonysággal tud a gáz áramolni, ezt nevezzük gázáramlási sebességnek. Ha a készülékbe lassú ventilálás van, akkor sokkal több időt vesz igénybe az adott légterünk fertőtlenítése! Válassza a prémium minőséget, nem fog csalódni!

Telis – tele professzionális alapanyagokkal, így a folyamatos működés és a hosszú élettartam nem okozhat problémát:

 • TURBÓ VENTILÁTOR meghajtás
 • sterilizálja és fertőtleníti a helyiséget rövid idő alatt
 • golyóscsapágyak, hosszú élettartam, folyamatos üzemelés
 • festett alumíniumötvözet, öntött keret, rozsdamentes és nedvességálló
 • rézmotor, hosszú élettartam és magas fokú biztonság

Fontos! Az ózongenerátor működése közben a zárt térben tartózkodni tilos!

A fertőtlenítés alatt álló területre háziállatot beengedni tilos! A növényeket a fertőtlenítés alatt el kell távolítani a helyiségből! Használatakor helyezze magasabbra a gépet, például asztalra. Az ózongenerátor használatot követően pedig szellőztessen legalább 30 percig.

 

*A kép illusztráció, eltérhet a valós termék egyes kinézetétől (szín, méret stb.)!

Ózon biztonsági adatlap

Tanúsítvány

 

 

 

_SHENGQI Prémium ózongenerátor, 28.000mg/h, 350m³-ig termékről 2 értékelés

 1. Krisztina

  Kis lakásomba vásároltam penészmentesítésre, könnyű kezelhetőség, ár – értékben a legjobb tudású kis készülék! Boldogabbak a napjaim, mióta ezzel kezelem a levegőt otthon. Köszönöm a felvilágosítást a Specialistának, Jánosnak! További jó munkát kívánok!

 2. Zsuzsa (megerősített tulajdonos)

  A legkisebb terméket szerettem volna megvenni, de pont akkor nem volt készleten. Végül ez készülék lett, aminek nagyon örülök. A Covid miatt vettem, mert olvastam egy ismetz magyar orvos vélemènye szerint ózongenerátor kellene minden egészségügyi intézménybe. Mi egy újépítésű lakásban használjuk, az általános légtisztaság miatt. Olyan jól bevált, hogy anyukámnak is vettem egyet azóta. Érdemes meghallgatni az eladó tanácsait, mert még a főzés utáni ételszag gyors eltüntetésèben is megoldást nyújt.
  Azért itt vettem , mert a többi webáruházzal ellentétben itt részletesen elmagyarázták hogyan használhatom megfelelően és az egészségre legoptimálisabban.

  • admin

   Kedves Zsuzsa!
   Köszönjük a pozitív szavakat! Használják egészséggel!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük