Posted on

Ipari ózongenerátor

ipari ózongenerátor

Hogy mi a leggyakoribb hiba, amit el lehet követni, ha nagy teret szeretnénk fertőtleníteni? Több kis teljesítményű készülék alkalmazása egy ipari ózongenerátor helyett. Sokan úgy gondolják, hogy ha több kisebb ózongenerátort alkalmaznak egy térben, akkor kiváltható egy nagy teljesítményű készülék. Azonban ez egy nagy tévedés.  

Az ipari ózongenerátor teljesítménye 

Fontos az, hogy a kezelendő térben megfelelő teljesítményű ózongenerátort használjunk. Ennek kiválasztása során pontosan ügyelni kell arra, hogy a készüléken feltűntetett maximális terhelhetőséget ne lépjük túl. 

Tudta? 

Ha kisebb teljesítményű generátort használ, mint amelyet kellene, a fertőtlenítés csak részleges lesz és nem teljeskörű!  

Hol NEM ajánlott az ipari ózongenerátor használata? 

Kisebb helyiségek, irodák, munkahelyek, családi házak sterilizálására bőven elegendő, ha csak a háztartásba szánt ózongenerátort választja.  

Na és hol IGEN? 

Ipari ózongenerátoraink legfőképp nagyobb helyiségekbe ajánlottak, 4000m3-től ó, akár 6000m3-ig. 

  • Elege van már a csarnokok izzadtságban úszó szagától? 
  • Lakodalom után szeretné az összes kellemetlen és tolakodó ételszagot eltüntetni a térből? 
  • Színház vagy mozitermében biztonságban akarja tudni vendégeit az esetleges fertőzésekkel és vírusokkal szemben?  
  • Konferenciák között ügyelni szeretne a sterilitásra és tisztaságra a konferenciatermekben? 
  • Raktárban biztosítani szeretné azt, hogy semmilyen kártevő ne okozzon kárt a termékében? 

Van egy jó hírünk! Ezekre a problémákra mind megoldást nyújt az ózongenerátor!  

Ipari ózongenerátor vs. vírusok 

Ha az ipari ózongenerátor egy képzeletbeli ringbe kerülne a különböző vírusokkal, baktériumokkal, könyörtelenül győzné le ellenfelét. Maradéktalanul távolítja el a helyiség légterében és a felületeken tanyázó mikroorganizmusokat, beleértve a koronavírus kórokozóit is.  

Időmegtakarítás ipari ózongenerátor segítségével 

Nem csak pénzt, de temérdek időt is megspórolhat azzal, ha a hagyományos takarítás helyett az ózongenerátoros fertőtlenítést használja. A készülék üzemeltetése maximum 1-2 órát vesz igénybe és az eredmény egy teljesen steril és makulátlan tér.  

Miért hívna takarító szolgálatot, akiknek akár több napba is kerülne ez a folyamat? Az ózongenerátor töredék idő alatt elvégzi ezt a munkát és Ön hátra dőlve nézheti végig, ahogy teljeskörű fertőtlenítés megy végbe az Ön által kívánt helyiségben.  

Penész a levegőben! 

A környezetünkben megjelenő penész hosszútávon nagyon ártalmas lehet az egészségünkre.  

“A penészmérgezés igen veszélyes, mivel kezdetben olyan, allergiára jellemző tüneteket produkál, amelyekből legtöbbünk nem következtet rögtön a ’kártékony vendég’ jelenlétére. Előrehaladottabb állapotában pedig akár asztmára emlékeztető rohamokat is okozhat. Kialakulásáért a penészgombák által kibocsátott mikotoxinok a felelősek, ezek hosszútávú belélegzése okozza a panaszokat, amelyek kezdetben általában egy légúti betegség tüneteihez hasonlítanak.” -írja a Benu.  

Ózonnal a penész ellen! 

Nem csupán terek fertőtlenítés az egyetlen kedvező hatása ennek a készüléknek. Az ipari ózongenerátor nem csak a különböző baktériumokkal veszi fel a harcot az ózon, de a penészt sem kíméli.  

Tudta? 

A kezelés során a saját szemével láthatja, ahogy egyszer s mindenkorra megszabadul a penésztől. Az ózon hatására a penész színe elváltozik, kifehéredik és egy mozdulattal letörölhetővé válik. 

Ipari ózongenerátor specifikációs adatai 

Az ipari ózongenerátorok különböző teljesítményekkel rendelkeznek. Egy 5000m3-ig terhelhető ipari ózongenerátor 224.000mg ózon kibocsátására képes. Ezzel a kapacitással akár pár perc alatt teljesen steril környezetet biztosíthatunk.  

Segíthetünk? 

Amennyiben még mindig nem biztos abban, hogy melyik ipari ózongenerátor illene a legjobban az Ön igényeihez keressen fel minket, és segítünk Önnek kiválasztani a tökéletes ózongenerátort!