Posted on

Vízfertőtlenítés mesterfokon!

vízfertőtlenítés

Víz. Az első dolog, ami eszünkbe juthat a szó hallata kapcsán a csörgedező patak, melyben aranyhalak csillogtatják meg villanó pikkelyeiket. Jelentheti számunkra akár az élethez elengedhetetlen elemet, melynek minőségi bevételére figyelnünk kell. Fontos, hogy ügyeljünk arra, hogy kellőképpen tiszta és baktériummentes ivóvizet juttassunk a szervezetünkbe. Erre kiváló eljárás, ha a vízfertőtlenítés ózongenerátorral történik.

Ózongenerátorral történő vízfertőtlenítés? Hogyan?

A fejlett tudománynak köszönhetően már nem csak a körülöttünk lévő oxigént tudjuk sterilizálni, hanem a vizet is. Az vízfertőtlenítő ózongenerátor 10g/óra mennyiségű ózont juttat a vízbe.

Egy pohár vagy egy medence fertőtlenítése?

Akár egy pohár mennyiségű vizet, akár pedig egy egész medencét szeretnénk fertőtleníteni, az ózongenerátor alkalmas rá. A készüléket a használati utasítás alapján megfelelő ideig kell alkalmazni, mely a víz mennyiségétől függ. Körülbelül 40 liter vizet tudunk percenként kibocsátani.

Tudta?

A vízfertőtlenítés menete során beállítható 10 programozási mód, melyet a digitális kijelzőn lehet beállítani. A beépített vezérlővel könnyedén szabályozható a működési idő, mely akár 1 perctől, akár 168 óráig is terhelhető.

Vízfertőtlenítés: hol és hogyan?

Az elsődleges szempont, amiért a 2in1 vízfertőtlenítő ózongenerátor a polcainkra került, hogy hiszünk abban, hogy ezekkel az eszközökkel professzionálisan segíthetünk hozzá mások egészségéhez és biztonságához. Az ózonnal történő vízfertőtlenítés alkalmával egy baktériummentes, tiszta ivóvizet kapunk, mely hozzájárul egészségünk védelméhez.

De ez még nem minden! Ön is küzd a beltéri vagy kültéri medencék tisztításával? Teljesen elege van már abból, hogy a fertőtlenítésre szánt klór a vízben történő fürdés után kiszárítja Ön, családja, gyermekei bőrét?

„A bőr nemcsak szárazzá, de irritálttá is válhat. Ekcéma jelenhet meg, pattanások törhetnek maguknak utat, bőrirritáció, kipirosodás is gyakran előfordul. A klór emellett elősegíti a rákkeltő szabadgyökök képződését is, ezért a bőrrákra is nagyobb az esély. A szabadgyökök emellett az öregedést is gyorsíthatják, hasonlóan a napsugarakhoz.” írja a Ridikül.

Az ózongenerátor kíméletesen, mégis alaposan sterilizálja a medencék vizeit, ezzel óvva a vízben fürdő személyek belső és külső egészségét! Használja az ózongenerátort és éljen át önfeledt, gondtalan perceket szeretteivel!

Így néz ki a vízfertőtlenítés ózonnal!

Felmerülhet a kérdés, hogy mi a bizonyíték arra, hogy a tisztának tűnő víz, tényleg tisztább lesz-e. Éppen ezért készítettünk egy demonstráló folyamatot, mely során csirkehúsra engedett vizet tisztítottunk meg ózongenerátor segítségével.

Tisztán látható, hogy az eljárást követően mennyi felesleges nyálka és anyag csapódott ki a vízből, melyet az eszköz használata nélkül mind a főzés során az ételben hagytunk volna.

A képen látható folyamat alig pár percet vett igénybe és a kicsapódott anyagok eltávolítása után egy kifogásolhatatlanul tiszta és főzésre alkalmas vizet kaptunk ételünk számára.

vízfertőtlenítés

A generátor specifikus adatai:

A termék mérete 35cm*18cm*26cm és 6,7 kg. A kábelhossz 2 méter, így nem okoz kellemetlenséget az eszköz elhelyezése, bőven van hossz a kényelmes folyamat végzéshez.

Bemeneti feszültség 220V,50Hz, áramfogyasztása pedig körülbelül 120W.

Amit tőlünk már megszokhatott: Garancia!

Fontos számunkra a bizalom, így termékünkre 2 éves garanciát vállalunk, hiszen szeretnénk, hogy Ön biztonságban érezhesse magát a termék megvételét követő években.

14 napos pénzvisszafizetést vállalunk és ingyenes házhozszállítást az ország egész területén!

Kérdés merült fel Önben?

Amennyiben úgy gondolja, hogy az ügyfélszolgálatunkon keresztül segíthetünk a megfelelő választásban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot specialistáinkkal.