Posted on 1 hozzászólás

Cigiszag ellen

Mit lehet tenni a cigiszag ellen?

A dohányszagtól megszabadulni egy lehetetlen küldetésnek tűnik. A makacs, több éven keresztül a felületekbe ivódott szagtól pedig még a több napos szellőztetéssel sem lehet teljes mértékben megszabadulni.

A cigiszag viszont egy olyan kellemetlen tényező, amelytől azonnal megszabadulna minden ember. Ez az igény pedig kiváltképp felerősödik, ha egy dohányos autó vagy lakás eladásáról vagy a bérelt ingatlan szagtalanításáról van szó. Az gyors megoldás reményében a legtöbben ilyenkor a felületek vegyszeres tisztításával és a kereszthuzatos szellőztetéssel esnek neki a problémának. Azonban pár nap elteltével még a dohányos orrt is újra megcsapja a makacs cigiszag.

Létezik gyors és végleges megoldás a cigiszag ellen?

Bizton állítjuk, hogy igen, létezik! Viszont itt most nem egy rég elfeledett házipraktikára gondolunk, hanem az ózongázban rejlő lehetőségekre.

Hogyan űzi el a cigiszagot az ózongáz?

Az ózongázos szagtalanítás hatékonysága magában az ózonban keresendő, amely nem elfedi, hanem megszűnteti a kellemetlen szagokat. Méghozzá az ózongázzal telitett légtér teljes egészében.

Ózonnal a cigiszag ellen

Azonnali hatás, ami után nem marad más, csak a frissesség illata! Ez pedig kizárólag az ózongenerátorok segítségével érhető el, ami akár pár perc alatt eltávolítja a kellemetlen cigiszagot. A felületek roncsolása és az anyagok károsítása nélkül használható az autóban, az otthonában vagy a munkahelyén, de még a ruhásszekrényekbe is nyugodt szívvel be lehet tenni.

Garantáltan csak a cigiszag fog megszűnni, még a legkényesebb ruhaneműben sem fog az ózon kárt tenni!

Ha gyors és hatékony megoldást keres a cigiszag ellen, válassza az ózongenerátoros szagtalanítást!

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a szekrények és a személyautók, valamint a nagyobb légterek (családi házak, amerikai konyhás nappalik) szagtalanításához szükséges készülékek. A kisebb kapacitású ózongenerátorainkat elsősorban azon magánszemélyeknek javasoljuk, akik autó vagy lakás eladás/kiadás előtt állnak és megszabadulnának a cigiszagtól. A nagyobb légtér szagtalanítására alkalmas generátorokat pedig autókereskedők, ingatlanosok és nagy családi házzal rendelkezők számára javasoljuk.

Ózongenerátor készülékeink légköbméter szerint:

1 thought on “Cigiszag ellen

  1. […] válasz természetesen: nem! Még a makacs cigiszag, a vírusok és baktériumok ellen is a bizonyítottan bevethető, mint fertőtlenítő és […]

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.