Posted on

Ózonos lakás fertőtlenítés

ózonos lakás fertőtlenítés

A megfelelő minőségű, tiszta levegő az emberi egészség megőrzésének egyik legfontosabb alapfeltétele. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg a koronavírussal szembeni harc során az elengedhetetlen intézkedésekről: rendszeres testmozgás, egészséges táplálkozás, maszk hordás és ami szintén kiemelendő: az ózonos lakás fertőtlenítés

Miért fontos az ózonos lakás fertőtlenítés? 

Mindennapjaink során sok helyen járunk, sok emberrel találkozunk és ezáltal még több lehetősége van annak is, hogy valahol szembe találjuk magunkat a rettegett világjárvánnyal. Egy fáradt nap után, hazaérve a munkából az ember szeretne ellazulni, pihenni és egyszerűen csak biztonságban éreznie magát az otthonában. 

A leghatékonyabb védelem otthonában: ózon! 

A legmodernebb kutatásoknak köszönhetően ma már bárki megteheti, hogy otthonában teljes tisztaságot és sterilitást élvezzen. Az ózongenerátorokkal bárki elvégezheti saját háza táján ezt a korszerű fertőtlenítési módszert.   

Az ózon hatása a koronavírusra 

„Az ózon szabadgyök hatására roncsolja a vírus lipidburkának kémiai kötéseit. A vírus a lipidburok roncsolódása miatt elveszíti a fertőzőképességét és inaktiválódik. Az ózonos kezelés hatékony, vegyszermentes megoldás baktériumok, vírusok, gombák és atkák ellen. Hatékonysága 99,9%!” – írja az Index.  

Miért jobb a hagyományos tisztítási módszereknél az ózonos lakás fertőtlenítés? 

A vegyszerekkel történő tisztítás során az ember folyamatosan lélegzi be az egészségre káros anyagokat, ezzel légúti problémákat teremtve saját magának. Az ózon megfelelő felhasználása során az eljárást követően az ózon lebomlik és elenyésző mennyiségben marad a levegőben.  

Ez a mennyiség az egészségre teljesen ártalmatlan 

Tudta? 
A vegyszeres tisztítás során a törlőrongyra kerülő baktériumok, vírusok, gombák könnyedén áttelepedhetnek, ha az eszközt nem szigorúan csak egyszer és egy felületen használjuk.  
Az ózongenerátorral otthona fertőtlenítése hatékonysága kifogásolhatatlan lesz! A levegőben és minden létező felületen teljes sterilitást végez ez az anyag. 

Mire kell figyelni az alkalmazása során? 

Ha az ózonos lakás fertőtlenítést választja, van pár dolog amire érdemes odafigyelni a használat során, hogy biztos lehessen a hatékony tisztítás mellett a biztonságról is. 

  • a kezelés ideje alatt nem tartózkodhat ember és háziállat sem a sterilizálandó helyiségben 
  • a szobában lévő növényeket ideiglenesen el kell távolítani  
  • a kezelési útmutatók szerinti időintervallumot be kell tartani (ez helyiség méretétől függően változhat) 

Szeretné a teljes ózonos lakás fertőtlenítés előnyeit élvezni? 

Nézzen körül termékeink között és találja meg a számár legideálisabb ózongenerátort! 
 
Amennyiben segítségre lenne szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk kiválasztani a legmegfelelőbb terméket és válaszolhassunk kérdéseire!