Akció!

_UMAX otthoni prémium ózongenerátor, 16.000mg/h, 250m³-ig

35 000 Ft

Ózongenerátor, porszűrővel, magasabb élettartalmú 2 szintes kerámia csempével (akár 8.000 munkaóra), nagy teljesítményű 7 lapátos TURBÓ ventilátorral, 16 g/h (16.000 mg/h) ózongáztermelés!

EXTRA AKCIÓ! Díjmentes szállítással, készletről azonnal!

 

Gyártó: Umax Típus: HF186/16G
Ózonkibocsátás: 16 g/h (16.000 mg/h)
Áramfogyasztás: kb. 120W
Névleges feszültség: 220-240V ~ 50Hz
Termék méretei: 21cm * 14,5cm * 13,5cm
Termék súlya: kb. 2 kg
Termék anyaga: rozsdamentes acél
Gázellátás: száraz levegő vagy oxigén
Ózongeneráló módszer: prémium 2 szintes kerámia csempe, koronakisüléssel
Hűtési módszer: környezeti levegő hűtése 7 lapátos TURBÓ ventilátorral
Működés időzítővel: mechanikus időzítéssel 120 perc, vagy folyamatos működés
Légmennyiség: maximum akár 200 m³ (javasolt ventilátor, – padlóventilátor behelyezése is a gázáramlási sebesség növelése érdekében). Rovarok (ágyi poloska, pókok stb.) esetében nagy koncentrációra van szükség és speciális fertőtlenítési metódusra, így mindenképpen kérjen szaktanácsadást telefonon, ha eredményes megoldást szeretne rövid időn belül! Hívja a +3670-379-4294-es telefonszámot.
Kábelhossz: kb. 1,3m
Tanúsítvány: CE

30 napon belüli legalacsonyabb ár: 50.000 Ft (Legalacsonyabb teljes ár az árcsökkentés előtti 30 napban).

 

Kötelező (jogszabály által előírt, fogyasztókra vonatkozó) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a jogszabály (250.001 Ft-tól felfelé).
A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig). A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül cégünk önkéntes jótállást is vállal, melynek időtartama 2 év. 

A jogszabály által előírt kötelező jótállást vállal vállalkozásnak minősülő Felhasználók esetén is. 

További információk az ÁSZF-ben.
Cikkszám: HF-186/16G Kategória: Címkék: ,

Leírás

FIGYELEM: az ÓzonSpecialistánál a 2 éves jótállás az ózont termelő egységre is érvényes, rendeltetésszerű használat mellett! Sok forgalmazó erre nem ad jótállást és ezt nem jelzi a weboldalán. Vagy kiköti, ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél a garanciáját elveszti ! Mivel ez a legfontosabb egysége a gépnek és a legdrágább is, így nem mindegy a jótállás érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

Kiknek ajánljuk az otthoni prémium ózongenerátort?

Kisebb igénybevétel esetében javasolt ezt a készüléket választani. Ez a gyártó prémium alkatrészekből összeállított modellje. Otthonunk szobái és egyéb helyiségek, járművek fertőtlenítésére javasoljuk ár-értékben nagyon jó választás! Az eszköz használható a baktériumok, vírusok, penészgombák és a kellemetlen szagot árasztó szerves molekulák elpusztítására. Az ózongenerátor alkalmas a régi bútorok, dohos szekrények és a textíliák szagtalanítására is!

Az UMAX ózongenerátor alkalmazási területei és lehetőségei:

 • Helyezze az otthoni ózongenerátort a fertőtleníteni kívánt helyiségbe, lehetőség szerint magasan fekvő és egyenletes felületre (asztal, pult, szekrény vagy polc). Az ózongenerátor elhelyezésekor fokozottan ügyeljen a hő zavartalan távozására!
 • Kapcsolja be a készüléket és állítsa be a működési időt.
 • Az ózongenerátor alkalmas a zárt terek 100%-os vegyszermentes fertőtlenítésére.

Az UMAX HF186/16G otthoni prémium ózongenerátor 250 m³-ig további alkalmazási területei:

 • Épületek klíma rendszereinek tisztítása: a készüléket minden esetben helyezzük a klíma beltéri egységének a közelébe, és ha van rá mód, akkor a beltéri egység fölé vagy azzal egy szintben.
 • Klíma tisztítás gépjárműben: az ózongenerátor készüléket helyezzük a gépjármű ülésére, majd kapcsoljuk be a jármű belső keringetését, közepes fokozaton. Ügyeljünk arra, hogy a légbefúvók az ózonos levegőt a szélvédőre vagy a gépjármű felső részébe fújják. Figyelem!  Az ózonos klímafertőtlenítés során az akkumulátort érdemes töltőre kapcsolni.
 • Penészgomba ellen: helyezze a készüléket a penésszel fertőzött területre, majd kapcsolja be és időzítse. A penészmentesítést követően a felületeken található, immár porózus penészfoltokat alaposan törölje le. A penészfertőzés újbóli kialakulása ellen használja rendszeresen az ózongenerátor készüléket.
 • Rovarok (ágyi poloska, pókok stb.) esetében nagy koncentrációra van szükség és speciális fertőtlenítési metódusra, így mindenképpen kérjen szaktanácsadást telefonon, ha eredményes megoldást szeretne rövid időn belül! Hívja a +3670-379-4294-es telefonszámot.

Magasabb élettartamú kerámia csempe a hosszabb működésért! Az ózongázt termelő kerámia csempe a porvédő szűrőnek köszönhetően magasabb élettartamot biztosít, mivel a por nem tud a csempékre ráégni! A megfelelő tárolás és karbantartás mellett maximum 8.000 munkaórát bírnak működni. Lényeges, hogy a gép ne porosodjon, mert a kerámia csempére ráégett por rontja a csempék élettartamát! Így minden esetben a dobozába visszacsomagolt állapotban érdemes tárolni!

nagyteljesítményű ventilátornak köszönhetően a gépházban megtermelt ózongázt, sokkal rövidebb idő alatt képes az adott helyiségbe eljuttatni, mint a hazai piacon kapható egyes társai. Itt lényeges, hogy milyen hatékonysággal tud a gáz áramolni, ezt nevezzük gázáramlási sebességnek. Ha a készülékbe lassú ventilálás van, akkor sokkal több időt vesz igénybe az adott légterünk fertőtlenítése! Válassza a prémium minőséget, nem fog csalódni!

Telis – tele professzionális alapanyagokkal, így a folyamatos működés és a hosszú élettartam nem okozhat problémát:

turbofan ózongenerátor

 

 • TURBÓ VENTILÁTOR meghajtás
 • sterilizálja és fertőtleníti a helyiséget rövid idő alatt
 • golyóscsapágyak, hosszú élettartam, folyamatos üzemelés
 • festett alumíniumötvözet, öntött keret, rozsdamentes és nedvességálló
 • rézmotor, hosszú élettartam és magas fokú biztonság

Fontos! Az otthoni ózongenerátor 250 m³-ig működése közben a zárt térben tartózkodni tilos!

A fertőtlenítés alatt álló területre háziállatot beengedni tilos! A növényeket a fertőtlenítés alatt el kell távolítani a helyiségből! Használatakor helyezze magasabbra a gépet, például asztalra. Az ózongenerátor használatot követően pedig szellőztessen legalább 30 percig.

 

Ózon biztonsági adatlap

Tanúsítvány

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„_UMAX otthoni prémium ózongenerátor, 16.000mg/h, 250m³-ig” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük