Posted on

Ózonos fertőtlenítés a vírus ellen

Ózonos fertőtlenítés

A legmodernebb és leghatékonyabb megoldás a vírus idején: ózonos fertőtlenítés. Napjainkban újabb és újabb rekordot dönt a koronavírus által megbetegedettek száma. “3945 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 101 beteg” – írja a hiteles és naprakész információkat közlő opertív törzs által létrehozott oldal.

A gyorsan terjedő és félelmetes járvány világszinten hozza áldozatait és okoz rettegést a mindennapjaink során.
Mindenki szeretné biztonságban tudni családtagjait és barátait.

Láz, száraz köhögés, szaglás elvesztése, fájdalom, gyengeség és ami talán a legrosszabb: a félelem. Ezek a koronavírus tünetei és velejárói, amik ellen hatékonyan tudunk védekezni egy modern fertőtlenítő eszköz segítségével az otthonunkban és a munkahelyünkön egyaránt.

Az ózonos fertőtlenítés egy olyan eljárás, mely során az ózon gáz halmazállapotban a levegőbe kerülve megöli a zárt légtérben és a felületeken lévő mikroorganizmusokat. Ez által a vírusok, baktériumok és látható és láthatatlan gombaspórák megsemmisülnek és a helyiség sterilitása 100%-os lesz.

Miért jó még az ózonos fertőtlenítés?

A hatékony fertőtlenítő funkciója mellett, a folyamat a kellemetlen szagokat is képes eltüntetni, hiszen szagtalanító hatása is van. A hagyományos légfrissítők csak ideiglenesen fedik el az émelyítést okozó szagokat, nem pedig megszüntetik a probléma forrását.

Az ózonos fertőtlenítés hatékonyan megbirkózik a:

  • kárpitba és szőnyegbe beivódott cigarettafüsttel
  • penész szagú pincével
  • régóta padláson időző dohos bútorokkal
  • főzés után fennmaradt tolakodó étel szagával

Nincs idő akár napokat takarítással tölteni?
Az ózonos fertőtlenítés egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül gyors folyamat, 1-2 óra alatt a helyiségben lévő összes tárgy és bútor teljes sterilitáson megy keresztül. Nekünk nincs más dolgunk, mint hátradőlni és hagyni, hogy az ózongenerátor minden munkát elvégezze helyettünk.

Hogyan lehet otthonunkban vagy munkahelyünkön teljesen friss és tiszta a levegő?

Az ÓzonSpecialista forgalmazásában egyaránt megtalálhatók a háztartási és ipari kapacitású ózongenerátorok, valamint a nonstop fertőtlenítési szolgáltatás is házhoz rendelhető az ország bármely pontjára.

Ózongenerátor készülékeink