Posted on Hozzászólás most!

Ózongenerátor napok

Ha kupon napok, akkor ózon napok!  25 % kedvezmény minden webshopban lévő ózongenerátor készülékre!

Az akció mától 2020.07.13. (hétfő) éjfélig érvényes minden AKCIÓ 25% kuponkóddal leadott rendelésre, a készlet erejéig!

 Ózongenerátor – Fertőtlenítés felsőfokon az ÓzonSpecialistától

Az ózongenerátor készülékkel egyetlen egy gombnyomással, 100 %-ban vegyszermentesen fertőtleníthető a zárt légtér és a klímaberendezés. A generátor által kibocsájtott ózongáz a felületeken és a levegőben megtalálható mikroorganizmusokat (vírus, baktérium, penészgombák, kellemetlen szagot árasztó szzerves szagmolekulák) kíméletlenül és szinte azonnal elpusztítja a jelenleg leghatéknyabb fertőtlenító módszerként számott tartott oxidációs folyamatnak köszönhetően.

Az általunk forgalmazott ózongenerátorok tökéletesen alkalmazhatók a családi házak és lakások, valamint a szolgáltatói helyiségek, gyártó csarnokok, edzőtermek, orvosi rendelők, irodaházak, oktatási és egyéb intézmények fertőtlenítésére. A fertőtlenítés mellett a készülékeink a penészmentesítés és szagtalanítás területén belül is megállják a helyüket. A kellemetlen doh és pinceszag, a cigeretta füst beívódott szaga, valamint a főzésből származó nehéz ételszagok is már egy ózongenerátoros kezeléssel megszűntethetők.

Vásároljon most ózongenerátor készüléket és ne felejtse el érvényesíteni a kedvezményre jogosító kupont! Kuponkód: AKCIÓ 25%

A 25%-os kedvezmény a feltüntetett árakból, a kosárba tételt és a kuponkód megadását követően kerül levonásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük