Posted on

Ózongenerátor- fertőtlenítés felsőfokon

Ózongenerátor – fertőtlenítés felsőfokon, ha csak a legjobb jöhet szóba!

Miért mondjuk, hogy a sterilizáláshoz az ózongenerátor a legjobb választás?

  • vegyszermentes
  • kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik
  • gyors és kényelmes
  • bármilyen felületen alkalmazható
  • minden létező mikroorganizmust elpusztít

Vegyszermentes fertőtlenítés: káros kemikáliák alkalmazása nélkül, a természet erejével! Az ózonmolekula három oxigénatomja a felbomláskor olyan erős oxidációs folyamatot indít be, amely elpusztít minden létező vírust, baktériumot, gombaspórát, szerves szagmolekulát és kártevőt. A sterilizálás során tehát nincs szükség további fertőtlenítő szerekre és takarító eszközökre.

Kiváló ár-érték arány: takarító- és tisztítószerek sokasága, valamint az idő, amit a fertőtlenítéssel töltünk el. Bár minden háztartásban és irodában eltérőek a szokások, az az egy biztos, hogy havi szinten ezek a költségek a tízezres nagyságrendet is túlléphetik. Az ózongenerátor azonban időt, vegyszert és takarítószert spórol nekünk! Hiszen nem kell fertőtlenítő kendőre, klórra, a baktériumok 99 %-át elpusztító folyadékokra költeni és a fertőtlenítésre időt szánni. Egy, a légtér kapacitásához választott ózongenerátor készülékkel egy gombnyomással megoldható a falak, csempék, járólapok, illemhelyiségek, bútorok, függönyök, nyílászárók, elektronikai eszközök, stb… felületi fertőtlenítése.

Gyors és kényelmes: ahogy azt az előbb is írtuk, csak egy gombnyomás és kész! Nem kell mást tenni, mint a generátort a legmagasabban fekvő vízszintes felületre helyezni, az időzítőt beállítani, majd várni, hogy az ózongáz kifejtse a sterilizáló hatását.

Bármilyen felületen alkalmazható: felsorolni lehetetlen, de az biztos, hogy az élő szerves anyagokon kívül az ózon semmiben nem tesz kárt! Nyugodtan alkalmazhatjuk régi bútorok és ruhák szagtalanítására, valamint a kényes és a vegyszerekre érzékeny felületek sterilizálására.

Minden létező mikroorganizmust elpusztít: még a koronavírust is! Sőt, a sok kellemetlen perceket okozó poloskákat, hangyákat, pókokat, molyokat is. A maximális hatás elérése érdekében csak a megfelelő kapacitással rendelkező készüléket kell választani.

Összefoglalva tehát az ózongenerátor valóban a fertőtlenítés legmagasabb színvonalát nyújtja, hiszen legalább 3000x erősebb a klórnál, még is környezetbarát és a háztartások számára is megfizethető módszer.

Ózongenerátor – fertőtlenítés felsőfokon, ami mindenkinek jár!

A háztartások számára 500, 800 és 1000 légköbméteres, a szolgáltatók, üzemek és csarnokok számára pedig a 4000, 5000 és 6000 légköbméteres készülékeket ajánljuk.

ózongenerátor - fertőtlenítés felsőfokon