Posted on 1 hozzászólás

Munkahelyi fertőtlenítés

A munkahelyünket tekinthetjük a második otthonunknak, ezért kiemeltjelentőséggel bír a munkahelyi fertőtlenítés. Az irodákban ugyanis több ember dolgozik együtt egy légtérben, vagy használják ugyanazokat a felületeket. 

A járványhelyzet alatt pedig fokozottan érdemes odafigyelni a fertőtlenítésre. Nem hanyagolható el ezek mellett a rendszeres kézmosás és a maszk használata sem.

Munkahelyi fertőtlenítés – Mi lehet a megoldás?

A megoldás erre a speciális ózongenerátor lehet, ami hihetetlenül hatékony módon, rövid időn belül elvégzi helyettünk a munkát. Az ózongenerátort a sterilizáláson kívül még a kellemetlen szagokat, a rovarokat és a penészfoltokat is eltávolítja. Mindezt vegyszermentes technológia segítségével.

Munkahelyi fertőtlenítés ózonnal a vegyszermentesen

Az ózon rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően a klórnál 3000x erősebb fertőtlenítést tud eredményezni. Ezáltal el tudjuk kerülni a felületek surlódását, mégis a helyiség minden pontja teljes mértékben sterilizálásra kerül.

Miért ez a legjobb választás a munkahelyi fertőtlenítésre?

Az irodák fertőtlenítését sokféleképpen meg lehet oldani, de vajon ezek elegendőek? A legtöbb helyen ez nem jelent mindig átfogó takarítást és fertőtlenítést. Valljuk be őszintén, a függönyök, ajtók, falak, ablakok sarkai nem sűrűn kerülnek takarításra. Az ózongenerátornak azonban ezek sem jelentenek gondot, az ózon a légtér minden pontján kifejti a hatását.

A fertőtlenítendő helyiségben tartózkodni tilos! Illetve fontos, hogy az irodában található növények, állatok se legyenek jelen a fertőtlenítéskor. A készüléket helyezzük minél magasabbra. Tudta? Az ózon 48x nehezebb a levegőnél, így lefelé száll. Használatakor egy ventilátort is alkalmazhatunk, hogy még eredményesebb legyen a végeredmény.

Mindenki számára biztonságosabbá teheti és megkönnyítheti a munkahelyi légkört, annak tudatában, hogy egy steril környezet veszi körül nap mint nap. Kevesebbszer alakulnak ki a betegségek, az allergia, a fertőzések. Valamint nem kell nagy energiát fordítani az egyéb fertőtlenítési módokra, hiszen az Ózongenerátor könnyen átveszi tőlünk ezt a feladatot. 

Válassza Ön is az ózongenerátoros fertőtlenítést, ha egy 100%-ban sterilizált munkakörnyezetet szeretne megteremteni. A házhozszállítás ingyenes, a termékre pedig garanciát vállalunk. Válasszon termékeink közül és hagyja, hogy az ÓzonSpecialista gépei megkönnyítsék a dolgát.

Munkahelyi fertőtlenítéshez javasolt ózongenerátor készülékeink:

1 thought on “Munkahelyi fertőtlenítés

  1. […] helyeken, sok mindenre tudod alkalmazni. Használhatjuk az otthonunban, az autónkban, hotelekben, munkahelyeken, vagy akár […]

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.