Posted on

Vegyszermentes fertőtlenítés

A vegyszermentes fertőtlenítés egyre nagyobb fontossággal bír. A kialakult vírushelyzetben mindenki fejvesztve rohant a boltokba a különböző vegyszerekért. Ami érthető is, hiszen így próbáljuk megvédeni magunkat a vírus terjedésétől. Higéniai szempontból is fontos, hogy a környezetünket sterillé tudjuk alakítani, ezzel megvédve magunkat az esetleges betegségektől.

Azonban a vegyszereknek köztudottan számos káros hatása van az emberi szervezetre. A tüdőt, azzal együtt pedig a légutakat is rombolja, hasonlóan a dohányzás okozta tünetekhez.

A vegyszeres fertőtlenítés nemcsak az emberekre gyakorol káros hatásokat, de a környezetet sem kíméli. Azon kívül, hogy rengeteg hulladékkal jár, a bennük lévő vegyszerek nagy pusztítást tudnak végezni a természetben, amik az állatok és növények kihalásához vezetnek.

De vajon létezik vegyszermentes fertőtlenítés? 

A válaszunk természetesen: igen! A vegyszermentes fertőtlenítés egyre jobban kezd ismertté válni. Ezt pedig nem mással, mint speciális ózongenerátorokkal tudjuk elérni, amik nagyban meg tudják könnyíteni a mindennapjainkat. Megszabadulhatunk a különböző vegyszerektől, igencsak kedvezve ezzel a pénztárcánknak.

Miért jó a vegyszermentes fertőtlenítés?

A vegyszermentes fertőtlenítés, mint az előbb említettük, azon kívül hogy költséghatékony, rengeteg kiváló érv szól mellette. Az ózongenerátor alkalmazása közben nem surlódnak a felületek, olyan helyekre is beférkőzik, ahol soha vagy csak ritkán érünk el a takarítás során. Ezzel egyidejűleg pedig a légteret is fertőtlenítjük. Tudtad? 300 x erősebb, mint a klór, így sokkal hatékonyabb eredményt érhetünk el vele. Mindezt a munkát persze elvégzi helyettünk az ózongenerátor, igencsak sok időt spórolva magunknak.

Vegyszermentes fertőtlenítés – Hol használhatom az ózongenetátort?

A vegyszermentes fertőtlenítéshez az ózongenerátort különböző helyeken, sok mindenre tudod alkalmazni. Használhatjuk az otthonunban, az autónkban, hotelekben, munkahelyeken, vagy akár raktárakban.

Mire használhatom a vegyszermentes fertőtlenítést?

A vegyszermentes fertőtlenítés nem csupán a felületek fertőtlenítésére alaklmas. Alkalmazhatjuk a makacs penészfoltok, a cigiszag, más egyéb kellemetlen szagok, rovarok ellen.

Az ózongenerátorokra igazán sokrétű felhasználási módok léteznek. Számodra is fontos, hogy megőrizd az egészséged? Hogy kevesebb vegyszer és káros anyag kerüljön a szervezetedbe? Ezen felül még hatékonyan, időt spórolva szeretnéd magadnak fertőtleníteni a helyiségeket? Akkor a legjobb megoldás számodra az ózongenerátor!

Mindenki megtalálhatja a különböző métretek és fajták között a megfelelőt. Nézz körül és válogass az ÓzonSpecialista gépei közül!