Posted on Hozzászólás most!

Ipari ózongenerátor a kártevők ellen

Az ipari ózongenerátor által biztosított kezelés ismert és régóta alkalmazott eljárás, ami a feldolgozó-és élelmiszeripar számára igazi áttörést jelent a kártevők elleni küzdelemben.

„Az három oxigénatomból álló ózon nagyon reaktív, gyakorlatilag nem szennyező és nem marad utána szermaradvány, megszünteti a szagokat, elpusztítja a gombákat és fertőtleníti az olyan szemesterményeket, mint a kukorica, a bab, a búza, a cirok és a rizs. Az új eljárás a hagyományos permetezési eljárásokban használt mérgező és rákkeltő metilbromidot és a foszfintablettákat helyettesíti. Így el lehet kerülni azt a mintegy 18 százalékos termésveszteséget, amit a kórokozó szervezetek jelenléte okoz.” 

Magyar Mezőgazdaság 2015/38

Ipari ózongenerátor a kártevők ellen – a technológia valódi előnyei

Fertőtlenítés: Az ipari ózongenerátorokkal gyorsabbá, egyszerűbbé válik még az állattartás is. Bármikor bevethető az ólak, ketrecek és karámok, valamint a takarmányok fertőtlenítéséhez, amellyel az élelmiszeripart súlytó fertőzések kialakulásának esélye nagy mértékben csökkenthető. A feldolgozóipar számára pedig az üzemek és csarnokok fertőtlenítését modernizálja.

A generátor alkalmazása javasolt az edzőtermek, szépségszalonok, valamint a vendéglátóipari helyiségek, szálláshelyek és szolgáltató épületek teljes körű fertőtlenítésére is. Az extra kapacitásnak köszönhetően az egybefüggő légterek minden egyes felülete egy kezeléssel sterilizálható, ide értve az öltözőszekrények belsejét, a bútorokat, a falakat, a kilincseket és a textíliákat.

ipari ózongenerátor gyümölcs frissen tartására

Frissen tartás: a zöldség- és gyümölcstermesztés, valamint az import és export áruk számára biztosítja a jelen kor elvárásainak megfelelő frissen tartást és kártevőmentesítést.

Tipp a konyhádba: az ipari ózongenerátor előnyeit manapság már mindenki kihasználhatja! Pár darab gyümölcs és zöldség frissen tartásához ugyanis bőven megfelelnek a háztartási felhasználásra tervezett ózongenerátorok.

Ipari ózongenerátor – raktárról azonnal, ingyenes szállítással

Melyik készüléket érdemes választani? Melyikkel érhető el a maximális hatékonyság? Az ÓzonSpecialista segít a választásban. Kérdés esetén hívja szakértőnket vagy küldjön nekünk üzenetet az itt található űrlap segítségével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük