Posted on

Ipari fertőtlenítés ózonnal

ipari ózongenerátor

Az ember hangulatát és közérzetét jelentősen befolyásolja környezetének tisztasága és rendezettsége. Fontos, hogy ha különböző nagyobb létesítmények tulajdonosai vagyunk, vagy felelünk az ott lévő rendért, akkor ügyeljünk a kedvező közeg kialakítására. Az ipari fertőtlenítés ózonnal történő megoldása során egyszerűen és hatékonyan biztosíthatjuk ezt. 

Ipari fertőtlenítés ózonnal? Mit is jelent ez? 

Az ózon egy gáz halmazállapotú anyag. Az ózongenerátor ezt képes szabályozottan és célirányosan adagolni. A készülékből kijövő ózon elvégzi helyettünk a legfáradalmasabb és legköltségesebb munkát. A takarítást!  

Na de mit kell még tudni az ózonról? 

Az ózont széles körben alkalmazzák élelmiszeripari fertőtlenítésre, ivóvízkészlet fertőtlenítésére, kórokozómentesítésre és sterilizációra, légtisztításra, gyümölcsök és zöldségek tartósítására és fonnyadásuk megelőzésére, a fürdőipar, szépségipar, egészségügyi szolgáltatások, haltenyésztés, növények locsolása, szagtalanítás és egyéb területeken. Mindezek alapján és következményeként az ózongenerátorok és egyéb ózonkibocsátó eszközök egyre népszerűbbé váltak a családok és ipari vállalatok körében egyaránt. 

Ipari fertőtlenítés ózonnal: spóroljon pénzt! 

Egy nagyobb tér takarítása több százezer forintos költségű is lehet. A takarító személyzet mellett az egészségre káros vegyi fertőtlenítő szereket is meg kell venni, ami tovább növeli a kiadásokat. Ha az ipari fertőtlenítés ózonnal történik, akkor költségeinket rögtön töredékére redukáljuk.  

Ipari fertőtlenítés ózonnal a munkahelyeken? Miért? 

Amennyiben Önnek is vannak munkavállalói, tudja, mekkora problémát jelent egy-egy betegállomány bejelentése. Az elvégezendő feladatokat nincs, aki megoldja, keresni kell valakit, aki el tudja látni a feladatokat. Ha egy vírusos fertőzéssel van dolgunk, akkor pedig, akár az iroda összes tagja elkaphatja és katasztrofális kiesés következhet be, ha az alkalmazottak nagyrésze betegállományt jelent. 

Az ózongenerátoros fertőtlenítés során az ózon elpusztítja a térben és felületeken tanyázó baktériumokat és vírusokat.  

Búcsút inthet a vírusként terjedő betegállomány bejelentésektől! 

Ipari fertőtlenítés ózonnal: hol vehető igénybe? 

Az ózongenerátoros szolgáltatásunk Budapesten és egész Pest megyében igénybe vehető. Bármilyen beltéri helyiségben alkalmazható. Az készülékek akár 6000m3-ig képesek teljesíteni. Kisebb terekbe pedig elegendő a kisebb kapacitású termékeket használni. Előzetes szóbeli felmérést követően, mi a legmegfelelőbb ózongenerátort visszük Önhöz, hiszen fontos, hogy a teljes sterilitás érdekében megfelelő kapacitású készüléket használjunk. 

Tudta? 

Vannak olyan létesítmények, ahol különösen ajánljuk ezt a fertőtlenítési módszert, hiszen biztonságosan, mégis alaposan végezheti el a folyamatot. Ha Ön szeretné biztosítani konferencia termek, előadók biztonságos használatát vagy étkezdék ebédeltetése utáni szagtalanítását, válassza az ózongenerátoros fertőtlenítést! 

Izzadtságszag vs. Ipari fertőtlenítés ózonnal 

Mindannyian várjuk már, hogy a korona vírus lecsengését követően megnyissanak az edzőtermek és végre tehessünk ilyen formában is az egészségünkért. Azonban nem szabad elfeledni, hogy a sok pozitív élmény mellett kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy edzés közben mindenki izzadtságot termel. Sok ember egy térben izzadása pedig kifejezetten kellemetlen szagot okozhat. 

Itt a megoldás! 

Az ózongenerátorral nagyobbnál nagyobb fitness termek is képesek kontrollálni az edzőgépekbe beivódott izzadtságszagot, hiszen az ózon egyik legkedvezőbb tulajdonsága, hogy nagyon erősen szagtalanító hatású. 

Mennyi idő kell egy teljes sterilitáshoz? 

Van egy jó hírünk! A hagyományos tisztítással szemben, ami akár napokba, hetekbe is telhet, az ózonnal történő tisztítás csupán 1-2 órát vesz igénybe. A megfelelő kapacitású készülékek lehetővé teszik, hogy a nagy koncentrációnak köszönhetően az ózon kellő mennyiségben jusson a levegőbe. 

Garancia! 

Biztos lehet abban, hogy megfelelő mennyiségű ózon jutott a levegőbe, hiszen az eljárás során ózonmérő készülékeink segítségével végig nyomon követjük a térben koncentrálódó ózonmennyiséget, melyet Ön is figyelemmel kísérhet. Nem fog kételkedni abban, hogy megkapta-e a pénzéért járó ózonmennyiséget, hiszen a saját szemével ellenőrizheti is azt.  

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot! 

Keressen fel minket bizalommal az év bármely napján akár telefonon vagy e-mailben!