Posted on

Az ózongenerátor hatékonyságának növelése

Hogyan növelhetjük meg egyszerűen az ózongenerátor hatékonyságát?

A piacon számtalan ózongenerátor készülék kapható, amelyek nem csak az árukban, de kapacitásukban és hatékonyságukban is eltérnek egymástól. A háztartási / otthoni és az ipari felhasználásra vagy a szolgáltatóknak szánt készülékek árai közt pedig több 100 ezer Forint eltérés is lehet attól függően, hogy az adott ózongenerátor hány légköbméter fertőtlenítésére képes az üzemidő alatt. A megfelelő készülék kiválasztásához tehát legalább a fertőtlenítendő légtér nagyságával érdemes tisztába lenni.

De mi van akkor, ha nem ismerjük vagy nem tudjuk, hogy egy 60 légköbméteres légtér fertőtlenítéséhez milyen készülékre van szükségünk és kisebb kapacitású generátort rendelünk?

Vehetünk még egy ózongenerátort vagy egy egyszerű trükkel megnövelhetjük a meglévő hatékonyságát.

Egyszerű, de nagyszerű trükk az ózongenerátor hatékonyságának növeléséhez!

Mivel a generátor által kibocsátott ózongáz a levegőnél 48-szor nehezebb, így az a készülék működése közben nem felfelé, hanem lefelé fog szállni. Épp ezért kell az ózongenerátort a működése közben a lehető legmagasabb felületre, például a szekrény tetejére helyezni. Így az ózongáz lefelé szállva fogja a fertőtlenítő hatását kifejteni. Ha erre nincs lehetőségünk akkor érdemes a legegyszerűbb trükköt bevetni, amivel a padló felé áramló ózongázt pillanatok alatt a teljes légtérben szét lehet oszlatni.

A trükk nem mást, mint a padló ventilátor bevetése, amiről azt is mondhatnák, hogy az ózongenerátor készülékek tökéletes kiegészítője!

Miért? Pontosan azért, amit a neve is mutat. A padlón állva, a talajhoz legközelebb lévő légrétegeket mozgatja meg. Tehát a talaj szintjéhez tartó ózongáz pillanatok alatt gyorsan és egyenletesen oszlatható szét a teljes légtérben.

Padló ventilátorral és ózongenerátorral a családi otthonok, szépségszalonok és kisebb légterek 100%-os fertőtlenítéséért.

Az ózongenerátor által kibocsátott ózongáz 100%-ban (igen, teljes mértékben és nem csak 99%-ban, mint a bolti vegyszerek) elpusztítja a mikroorganizmusokat. Ez lényegében azt jelenti, hogy az ózongázzal érintkezésbe lépő vírusok, baktériumok, penészgombák és a bűzös szagmolekulák az oxidációs folyamatnak köszönhetően azonnal elpusztulnak.

A padló ventilátor pedig ezt a kíméletlen fertőtlenítésre képes gázfelhőt pillanatok alatt oszlatja el a légtérben. A padló ventilátor segítségével nem szükséges többé a magas szekrények tetején helyet csinálni és a széken egyensúlyozva a generátort a magasba helyezni. Nem kell mást tenni, mint a két készüléket a fertőtlenítésre zárt légtérbe helyezni, majd az ózongenerátort bekapcsolni.

A 100%-ban vegyszermentes, gyors és garantáltan vírusölő fertőtlenítéshez, penészmentesítéshez és szagtalanításhoz válassza az ÓzonSpecialista által forgalmazott készülékeket.