HYUNDAI ENGINEERING CO.

Ipari fertőtlenítés – gyors és hatékony sterilizálás

Konténerekből összeállított irodaházat kellett fertőtleníteni több alkalommali is a vírus ellen, ami meghaladta a 7.000 m3-t. Ezt a fertőtlenítést csak magas konentrációval rendelkező készülékekkel lehetett elvégezni, amiből több darabra is szükség volt (7 db ipari ózongenerátor készüléket helyeztünk ki, valamint 10 db nagyteljesítményű ózongenerátort). Ezeknek a készülékeknek az ózongáz kibocsátása meghaladta a 1.400 G/H értéket.

Miért is van szükség ilyen sok készülékre?

Mert a helyiségeket nem lehetett lezárni, egy időben kellett két emeleten működtetni az ipari ózongenerátorokat. A Pinuslongaeva PL-G2 és PL-G3-as ipari ózongenerátorok magabiztos hatékony eredménnyel működtek közre a szakszerű hatékony vírusírtáshoz! A kisebb irodahelyiségekbe pedig a HANSTAT HBC-TB20-as készülékeket helyeztük be. Ílyen esetben elsődleges az ózongenerátorok szakszerű elhelyezése, hogy azonos ózonkoncentrációval tudjuk elgázosítani a helyiséget. A megrendelőnek fontos volt a gyors kiszállás és a hatékony eredményes munkavégzés, így már másnap a dolgozók újra munkába tudtak állni!

Tudta? Temérdek vállalat trükközik azzal, hogy spórolnak az ózonnal az eljárás során, mivel az ipari nagyteljesítményű készülékek nagyon drágák. A teljes sterilitáshoz szükséges ózon hiánya ahhoz vezethet, hogy a baktériumok, gombák nem pusztulnak el 100 százalékosan. Az OzonSpecialista csapata a körültekintő ipari fertőtlenítés közben és után egy ózonmérő segítségével megméri az ózonszintet a levegőben, ezzel is biztosítva a megrendelőt a hatékony eljárásról.

Biztonságos? Igen! Az ipari fertőtlenítés során az ózonmérők segítségével gondosan ügyelünk arra, hogy az eljárást követően a levegőbe ne maradjon az egészségre ártalmas mennyiségű ózon. Nem kell féltenie egészségét és biztonságát, hisz a saját szemével bizonyosodhat meg arról, hogy az ózonszint a helyiségben a normális kereteken belül mozog.

Fertőtlenítés felsőfokon, csak a Specialistánál!

Az általunk használt nagyteljesítményű és ipari ózongenerátor készülékek több 100.000-es mg/h ózongáz kapacitása csak az egyik garancia az általunk elvégzett 360°-os sterilizálásra, ami a levegőben szálló és a felületeken megtapadt mikroorganizmusok elpusztítását jelenti. A másik garancia pedig a már említett ózongáz mérővel történő ellenőrzés.

Ipari fertőtlenítéshez válasszon minket és mi garantáljuk a gyors és alapos fertőtlenítést még a lehetetlennek tűnő belterekben is!