Posted on

Mire jó az ózongenerátor?

Ahogy a keresésben a Google, úgy a fertőtlenítésben az ózongenerátor a barátunk, leginkább akkor, amikor még az otthonunkban is a professzionális sterilizálás vagy a szagtalanítás a cél.

Mikor lehet erre szükség?

Például egy vírusszezonban, ami jelen esetben nem csak a téli hónapokra vonatkozik. Az ózongenerátor segítségével ugyanis a lakás minden egyes pontját képesek leszünk anélkül fertőtleníteni, hogy órákat töltenénk el a vegyszeres súrolással.

A klímaszezon kezdete előtt, de akár a szezon közben is, ha nem szeretnénk fertőzésveszélynek kitenni családunk és magunk.

Ha a felületeket maró vegyszerek nélkül szeretnénk megszabadulni a penésztől vagy csak egyszerűen elejét akarjuk venni a penészedésnek.  

Élelmiszerek, például húsok fertőtlenítésekor vagy a víz kezelésekor.

Régi bútorok, ruhásszekrények és az emlékezetünkbe bevésődött dohos ruhaszag tartós megszűntetése esetében. Főleg akkor, ha kényes ruhaneműket vagy különlegesen kezelt, régi felületeket féltjük a vegyszerek káros hatásaitól.

Az évek alatt a falakba, függönyökbe és bútorokba ivódott dohányszag végleges elűzésekor. És természetesen akkor, ha a szagokat nem elfedni, hanem végérvényesen megszűntetni kívánjuk!

Hogyan teszi mindezt lehetővé az ózongenerátor?

Az ózongáz, melyet a készülék kibocsájt, jelenleg a világ legerősebb fertőtlenítőjeként van számon tartva. Ezt a tulajdonságát az oxidációs képességének köszönheti, amelynek eddig még egyetlen egy mikroorganizmus (még a koronavírus) sem tudott ellent állni.  

Csak a vírusok, baktériumok és gombák ellen hatásos?

Nem, az ózongenerátor bevethető a kártevők (például élelmiszeripar) és a rovarok ellen is! Eddigi tapasztalataink alapján pedig ki merjük jelenteni, hogy egy jól megválasztott kapacitással rendelkező ózongenerátor még a legutálatosabb rovarokat is képes kiirtani.

Az ÓzonSpecialista forgalmazásában kapható készülékek bevethetőek az ágyi poloskák és poloskák (büdös bogár), poratkák, hangyák, pókok és más, apró termetű rovarok ellen.

Fontos tudni: ha rovarirtáshoz használná a készüléket, előbb tájékozódjon a szükséges teljesítményről.

Specialista tipp: csak olyan ózongenerátor készüléket vásároljon, amely mellett nem csak az ózongáz óránkénti kibocsátása van feltűntetve, hanem a generátor légköbméterben meghatározott kapacitása is!