Posted on

Mire jó az ózongenerátor?

Ahogy a keresésben a Google, úgy a fertőtlenítésben az ózongenerátor a barátunk, leginkább akkor, amikor még az otthonunkban is a professzionális sterilizálás vagy a szagtalanítás a cél.

Mire jó az ózongenerátor és mikor lehet erre szükség?

Például egy vírusszezonban, ami jelen esetben nem csak a téli hónapokra vonatkozik. Az ózongenerátor segítségével ugyanis a lakás minden egyes pontját képesek leszünk anélkül fertőtleníteni, hogy órákat töltenénk el a vegyszeres súrolással.

A klímaszezon kezdete előtt, de akár a szezon közben is, ha nem szeretnénk fertőzésveszélynek kitenni családunk és magunk.

Ha a felületeket maró vegyszerek nélkül szeretnénk megszabadulni a penésztől vagy csak egyszerűen elejét akarjuk venni a penészedésnek.  

Élelmiszerek, például húsok fertőtlenítésekor vagy a víz kezelésekor.

Régi bútorok, ruhásszekrények és az emlékezetünkbe bevésődött dohos ruhaszag tartós megszűntetése esetében. Főleg akkor, ha kényes ruhaneműket vagy különlegesen kezelt, régi felületeket féltjük a vegyszerek káros hatásaitól.

Az évek alatt a falakba, függönyökbe és bútorokba ivódott dohányszag végleges elűzésekor. És természetesen akkor, ha a szagokat nem elfedni, hanem végérvényesen megszűntetni kívánjuk!

Hogyan teszi mindezt lehetővé az ózongenerátor?

Az ózongáz, melyet a készülék kibocsájt, jelenleg a világ legerősebb fertőtlenítőjeként van számon tartva. Ezt a tulajdonságát az oxidációs képességének köszönheti, amelynek eddig még egyetlen egy mikroorganizmus (még a koronavírus) sem tudott ellent állni.  

Csak a vírusok, baktériumok és gombák ellen hatásos?

Nem, az ózongenerátor bevethető a kártevők (például élelmiszeripar) és a rovarok ellen is! Eddigi tapasztalataink alapján pedig ki merjük jelenteni, hogy egy jól megválasztott kapacitással rendelkező ózongenerátor még a legutálatosabb rovarokat is képes kiirtani.

A fenti rövid bemutatóban képet kaphattunk, hogy mire jó az ózongenerátor. Az ÓzonSpecialista forgalmazásában kapható készülékek továbbá bevethetőek az ágyi poloskák és poloskák (büdös bogár), poratkák, hangyák, pókok és más, apró termetű rovarok ellen is.

Fontos tudni: ha rovarirtáshoz használná a készüléket, előbb tájékozódjon a szükséges teljesítményről.

Specialista tipp: csak olyan ózongenerátor készüléket vásároljon, amely mellett nem csak az ózongáz óránkénti kibocsátása van feltűntetve, hanem a generátor légköbméterben meghatározott kapacitása is!