Pinuslong. ipari ózongenerátor, 224.000mg/h, 5000m³-ig

1 699 900 Ft +ÁFA

Csúcsminőségű hordozható ipari ózongenerátor digitális időzítővel, 224 g/h (224.000 mg/h) ózongáztermeléssel. Rövidítse le a fertőtlenítési időt, akár pár percre! Kizárólagosan a magyarországi forgalmazótól, azonnali szállítással

 

Típus: PL-G2/224G
Ózonkibocsátás: 224 g/h (224.000 mg/h)
Áramfogyasztás: kb. 900W
Bemeneti feszültség: 220V/50Hz
Termék méretei: 34cm * 25cm * 120cm
Termék súlya: kb. 22 kg
Termék anyaga: 1,2 mm erősített prémium 304-es rozsdamentes acél 
Gázellátás: száraz levegő vagy oxigén
Ózongeneráló módszer: prémium kerámia csempe, korona kisüléssel
Hűtési módszer: környezeti levegő hűtése, 3 db nagy teljesítményű TURBÓ ventilátorral
Működés időzítővel: beépített vezérlővel 1 perc – 168 óra, a hét minden napján, 10 programozási módban, digitális kijelzővel
Légmennyiség: maximum akár 5000 m³, ipari padlóventilátorok behelyezése mellett (gázáramlási sebesség növelése érdekében)
Kábelhossz: 5 m
Garancia: 3 év
Tanúsítvány: CE, ROHS

Cikkszám: PL-G2/224G Kategória: Címkék: , ,

Leírás

 

PL-G2/224G Pinuslong. ipari ózongenerátor 5000 m3-ig a legmagasabb színtű fertőtlenítéshez. Csúcsminőségű ipari tisztítású hordozható ózongenerátor digitális időzítővel. Rövidítse le a fertőtlenítési időt akár pár percre! Kizárólagosan a magyarországi forgalmazótól!

Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget kap a normál minőséggel majdnem azonos árért…?!

FIGYELEM: az ÓzonSpecialistánál a 3 éves garancia az ózont termelő egységre is érvényes! Sok forgalmazó erre nem ad garanciát és ezt nem jelzi a weboldalán. Vagy kiköti, ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél a garanciáját elveszti (itt egyértelmű, ha elromlik az egység az eladó arra fog hivatkozni, hogy tovább használta a kelleténél, így nem érvényes a garancia…)! Mivel ez a legfontosabb egysége a gépnek és a legdrágább is, így nem mindegy a garancia érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

Mit is jelent, hogy PRÉMIUM? Ezen termékeink az új fejlesztésű TURBOFAN ventilátorral vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a gázáramlási sebesség majdnem a duplájára nő, így a tisztítási idő csökken! Ami a legfontosabb, hogy az ózongázt generáló quartz cső vagy a 8mm vastag hűtőbordákkal ellátott prémium alumínium ötvözet és kerámia lemez élettartama nem pár ezer óra / vagy 1 év, hanem minimum 15-20.000 óra / 5-8 év! IGEN! 15-20.000 óra / 5-8 év! Így a végfelhasználónak nem kell évente több tíz ezer forintért cserélnie azt! Miért fizetne feleslegesen? Válassza a PRÉMIUM GARANCIÁLIS termékeinket, nem fog csalódni! Hívjon bizalommal, segítünk a megfelelő ózongép kiválasztásában!

Pinuslong. ipari ózongenerátor 5000 m3-ig, a legmagasabb szintű fertőtlenítéshez.

Csúcsminőségű ipari tisztítású hordozható ózongenerátor digitális időzítővel. Rövidítse le a fertőtlenítési időt akár pár percre! Kizárólagosan a magyarországi forgalmazótól, előrendelésre!

Kiknek ajánljuk az ipari PL-G2/224G professzionális ózongenerátort?

A hatalmas, akár 5000 légköbméteres teljesítménye miatt elsősorban azon megrendelőinknek ajánljuk, akik számára az extra gyors fertőtlenítés kiemelten fontos, illetve nagy területet szeretne sterilizálni.

A felsőkategóriás Pinuslongaeva márka szupergyors fertőtlenítésre képes ózongenerátor készüléke kiválóan alkalmas:
 • szállodák
 • éttermek
 • szépségszalonok
 • oktatási intézmények
 • edzőtermek
 • gyártó és szerelősorok
 • valamint ipari csarnokok teljeskörű fertőtlenítésére.

Ipari ózongenerátor 5000 m3-ig – pár perc és kész!

Az extra magas ózongáz-kibocsátásának (224g/h), illetve a nagy teljesítményű tripla TURBÓ ventilátoroknak köszönhetően a sterilizálás kisebb helyiségekben a megszokott idő töredéke lesz! Egy 100m2 és 3m belmagasságú (300 m3) helyiséget az ózongenerátor mindössze minimum 6-8 perc alatt sterilizál! Ha vírus jelenléte forog fenn az adott helyiségben, javasolt a fertőtlenítési idő megtöbbszörözése. Erről a gépről elmondható, hogy 224.000 mg ózont termel óránként, amit a légtérbe ki is tud bocsátani a nagy teljesítményű 3 db TURBÓ ventilátornak köszönhetően (ez nagyon lényeges, mert hiába termel egy gép magas ózongázt, ha nincs  megfelelő gázáramlási sebessége, ami az adott helyiséget teljes mértékben megtölti ózongázzal).
 

A Pinuslong. ipari ózongenerátor 5000 m3-ig alkalmazási területei:

 • Épületek klíma rendszereinek tisztítása: a készüléket minden esetben helyezzük a klíma beltéri egységének a közelébe, és ha van rá mód, akkor a beltéri egység fölé vagy azzal egy szintben.
 • Penészgomba ellen: helyezze a készüléket a penésszel fertőzött területre, majd kapcsolja be és időzítse. A penészmentesítést követően (ez akár több alkalom is lehet, amíg eléri hatását) a felületeken található, immár porózus penészfoltokat alaposan törölje le. A penészfertőzés újbóli kialakulása ellen használja rendszeresen az ózongenerátor készüléket.
 • Rovarok ellen: mivel az ózongáz minden létező mikroorganizmust elpusztít, ezért  a kezelt terület nagyságától és az ózon koncentrációjától, valamint a kezelés időtartamától függően nagy hatékonysággal képes elpusztítani a rovarokat is.
 • Különböző csarnokokba, akár a szellőztető rendszerre is ráköthető gégecsővel! Így a szellőző járatokon tud az ózongázunk a légtérbe jutni!

A Pinuslong.  PL-G2/224G professzionális turbo ventilátor ózongenerátor előnyei:

A TRIPLA nagy teljesítményű TURBÓ ventilátoroknak köszönhetően a gépházban megtermelt ózongázt, sokkal rövidebb idő alatt képes az adott helyiségbe eljuttatni. Itt lényeges, hogy milyen hatékonysággal tud a gáz áramolni, ezt nevezzük gázáramlási sebességnek. Ha a készülékbe lassú ventilálás van, akkor sokkal több időt vesz igénybe az adott légterünk fertőtlenítése! Válassza a prémium minőséget, nem fog csalódni!

 • Csúcsteljesítményű 3 db TURBÓ ventilátorral (15cm*15cm*5cm) felszerelve, ami a gázáramoltatásban kiemelt szerepet játszik, így a lehető leghatékonyabban tudja megtölteni az adott légteret.
 • turbóventilátor meghajtású fertőtlenítés
 • sterilizálja a helyiséget EXTRA rövid idő alatt
 • golyóscsapágyak, hosszú élettartam és folyamatos üzemelés
 • festett alumíniumötvözet, öntött keret, rozsdamentes és nedvességálló
 • rézmotor, hosszú élettartam és magas fokú biztonság
 

Fontos! A Pinuslong.  ózongenerátor 5000 m3-ig működése közben a zárt térben tartózkodni tilos!

A fertőtlenítés alatt álló területre háziállatot beengedni tilos! A növényeket a fertőtlenítés alatt el kell távolítani a helyiségből! Az ózongenerátor használatot követően pedig szellőztessen legalább 30 percig.

Ózon biztonsági adatlap

Teszt jelentés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pinuslong. ipari ózongenerátor, 224.000mg/h, 5000m³-ig” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük