Akció!

HANSTAT ózongenerátor, quartz csőrendszerrel, 20.000mg/h, 800 m³-ig

(1 vásárlói értékelés)

99 990 Ft +ÁFA

Professzionális ipari tisztítású 20 g/h (20.000 mg/h) ózongenerátor egyedülálló quartz csőrendszerrel (magas páratartalom mellett is üzemképes, akár 20.000 óra élettartam), valamint az új fejlesztésű TURBÓ ventilátorral, rövidítse le a fertőtlenítési időt! Fenntartási költsége: 0 Ft! Azonnali szállítással!

Típus: HBC-TB20
Ózonkibocsátás: 20 g/h (20.000 mg/h)
Áramfogyasztás: 150W
Bemeneti feszültség: 220V/50Hz
Termék méretei: 18cm * 32cm * 18,5cm
Termék súlya: kb. 3 kg
Termék anyaga: rozsdamentes acél
Gázellátás: száraz levegő vagy oxigén
Ózongeneráló módszer: prémium quartz csőrendszer
Hűtési módszer: környezeti levegő hűtése, TURBOFAN-nal
Működés időzítővel: 2 óra vagy folyamatos működés
Légmennyiség: maximum akár 800 m³ (javasolt ventilátor, – padlóventilátor behelyezése is a gázáramlási sebesség növelése érdekében)
Kábelhossz: 1,5m
Garancia: 2 év
Tanúsítvány: CE, termékazonosító: HBC-TB

Cikkszám: HBC-TB20 Kategória: Címkék: ,

Leírás

 

Hanstat HBC-TB20 ÚJ fejlesztésű ózongenerátor 800 m³-ig a professzionális fertőtlenítéshez, “TURBOFAN” ventilátorral és Quartz csővel felszerelt. A prémium Quartz cső magasabb (70%-ig) páratartalom mellett is hatékonyan tud működni, nem bomlik le egyből, mint a kerámia csempés társai (max 50%-ig alkalmazható). Ez fontos, mert a mai időjárási viszontagságok mellett, magas páratartalom fordul elő!

FIGYELEM: az ÓzonSpecialistánál a 2 éves garancia az ózont termelő egységre is érvényes! Sok forgalmazó erre nem ad garanciát és ezt nem jelzi a weboldalán. Vagy kiköti, ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél a garanciáját elveszti (itt egyértelmű, ha elromlik az egység az eladó arra fog hivatkozni, hogy tovább használta a kelleténél, így nem érvényes a garancia…)! Mivel ez a legfontosabb egysége a gépnek és a legdrágább is, így nem mindegy a garancia érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

Mit is jelent, hogy PRÉMIUM? Ezen termékeink az új fejlesztésű TURBó ventilátorral vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a gázáramlási sebesség majdnem a duplájára nő, így a tisztítási idő csökken! Ami a legfontosabb, hogy az ózongázt generáló quartz cső vagy a 8mm vastag hűtőbordákkal ellátott prémium alumínium ötvözet és kerámia lemez élettartama nem pár ezer óra / vagy 1 év, hanem minimum 15-20.000 óra / 5-8 év! IGEN! 15-20.000 óra / 5-8 év! Így a végfelhasználónak nem kell évente több tíz ezer forintért cserélnie azt! Miért fizetne feleslegesen? Válassza a PRÉMIUM GARANCIÁLIS termékeinket, nem fog csalódni! Hívjon bizalommal, segítünk a megfelelő ózongép kiválasztásában!

Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget kap a normál minőséggel majdnem azonos árért…?!

ózongeneráló módszer

 

Kiknek ajánljuk a HANSTAT HBC-TB20 ózongenerátort?

Nagy kapacitása miatt elsősorban nagy légterű családi házak, irodák, zárt közösségi terek és intézmények számára ajánljuk a professzionális ózongenerátor készüléket. Az eszköz bármely helyiségében használható a baktériumok, vírusok, penészgombák, rovarok és a kellemetlen szagot árasztó szerves molekulák elpusztítására. Az ózongenerátor alkalmas a régi bútorok, dohos szekrények és a textíliák szagtalanítására is, valamint egy átalakító használatával a gépjármű és a benne található klímaberendezés fertőtlenítésére is kiváló.

A turbó ventilátoros ózongenerátor alkalmazási területei és lehetőségei:

 • Helyezze a készüléket a fertőtleníteni kívánt helyiségbe, lehetőség szerint magasan fekvő és egyenletes felületre (asztal, pult, szekrény vagy polc). Az ózongenerátor elhelyezésekor fokozottan ügyeljen a hő zavartalan távozására!
 • Kapcsolja be a készüléket és állítsa be a működési időt.
 • Az ózongenerátor alkalmas a zárt terek 100%-os vegyszermentes fertőtlenítésére.

A HANSTAT HBC-TB20 ózongenerátor 800 m³-ig további alkalmazási területei:

 • Épületek klíma rendszereinek tisztítása: a készüléket minden esetben helyezzük a klíma beltéri egységének a közelébe, és ha van rá mód, akkor a beltéri egység fölé vagy azzal egy szintben.
 • Klíma tisztítás gépjárműben: az ózongenerátor készüléket helyezzük a gépjármű ülésére, majd kapcsoljuk be a jármű belső keringetését, közepes fokozaton. Ügyeljünk arra, hogy a légbefúvók az ózonos levegőt a szélvédőre vagy a gépjármű felső részébe fújják. Figyelem!  Az ózonos klímafertőtlenítés során az akkumulátort érdemes töltőre kapcsolni.
 • Penészgomba ellen: helyezze a készüléket a penésszel fertőzött területre, majd kapcsolja be és időzítse. A penészmentesítést követően a felületeken található, immár porózus penészfoltokat alaposan törölje le. A penészfertőzés újbóli kialakulása ellen használja rendszeresen az ózongenerátor készüléket.
 • Rovarok ellen: mivel az ózongáz minden létező mikroorganizmust elpusztít, ezért  a kezelt terület nagyságától és az ózongáz-koncentrációjától, valamint a kezelés időtartamától függően nagy hatékonysággal képes elpusztítani a rovarokat is.

A HANSTAT HBC-TB20 turbó ventilátoros ózongenerátor előnyei:

turbofan ózongenerátorhoz
Turbofan

A TURBOFAN ventilátornak köszönhetően a gépházban megtermelt ózon gázt, sokkal rövidebb idő alatt képes az adott helyiségbe eljuttatni, mint a hazai piacon kapható egyes társai. Itt lényeges, hogy milyen hatékonysággal tud a gáz áramolni, ezt nevezzük gáz áramlási sebességnek. Ha a készülékbe lassú ventilálás van, akkor sokkal több időt vesz igénybe az adott légterünk fertőtlenítése! Válassza a prémium minőséget, nem fog csalódni!

Telis – tele professzionális alapanyagokkal, így a folyamatos működés és a hosszú élettartam nem okozhat problémát:

 • 7 lapáttal felszerelt TURBÓVENTILÁTOR meghajtás
 • sterilizálja és fertőtleníti a helyiséget rövid idő alatt
 • golyóscsapágyak, hosszú élettartam, folyamatos üzemelés
 • festett alumínium ötvözet, öntött keret, rozsdamentes és nedvesség álló
 • rézmotor, hosszú élettartam és magas fokú biztonság
 

Fontos! A Hanstat HBC-TB20 ózongenerátor 800 m³-ig működése közben a zárt térben tartózkodni tilos!

A fertőtlenítés alatt álló területre háziállatot beengedni tilos! A növényeket a fertőtlenítés alatt el kell távolítani a helyiségből! Használatakor helyezze magasabbra a gépet, például asztalra. Az ózongenerátor használatot követően pedig szellőztessen legalább 30 percig.

Ózon biztonsági adatlap

Tanúsítványok:

HANSTAT ózongenerátor, quartz csőrendszerrel, 20.000mg/h, 800 m³-ig termékről 1 értékelés

 1. Ádám

  Olyan ózongenerátort kerestem, ami magabiztosan működik és hosszú élettartalmú! Nem akartam az ózonlapok cseréjével foglalkozni és költeni plusz összegeket rájuk! Ezért ez a termék lett az egyik nyertes! Irodákat üzemeltetünk és azoknak a fertőtlenítésére több készüléket szereztünk be az ÓzonSpecialistától. Igaz a helységeink kisebbek, mint amekkora területet kezeni tud, de így kevesebb időt kell használni az aktuális térben! Nekünk az idő pénz! Segitőkész felvilágosítást kaptunk, minden kérdésemre precíz pontos válaszokat adtak! A készülék szuper! Köszönöm a segítséget!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük