Akció!

_ÚJ SENBANG prémium ózongenerátor quartz csővel, 20.000mg/h, 600m³-ig

88 000 Ft

2022-es év új modelle! Professzionális ipari tisztítású 20 g/h (20.000 mg/h) ózongenerátor egyedülálló quartz csőrendszerrel (magas páratartalom mellett is üzemképes, akár 20.000 óra élettartam), valamint az új fejlesztésű TURBÓ ventilátorral, rövidítse le a fertőtlenítési időt! Fenntartási költsége: 0 Ft! Készletről, azonnali ingyenes szállítással!

 

 

Típus: SB-20G/H
ŰÓzonkibocsátás: 20 g/h (20.000 mg/h)
Áramfogyasztás: kb. 110W
Bemeneti feszültség: 220V/50Hz
Termék méretei: 21cm * 14,5cm * 13,5cm
Termék súlya: kb. 2 kg
Termék anyaga: rozsdamentes festett acél
Gázellátás: száraz levegő vagy oxigén
Ózongeneráló módszer: quartz csőrendszer, koronakisüléssel
Hűtési módszer: környezeti levegő hűtése  7 lapátos Turbó ventilátorral
Működés időzítővel: mechanikus időzítéssel 60 vagy 120 perc, vagy folyamatos működés
Légmennyiség: maximum akár 600 m³ – levegő szagtalanításra,- frissítésre. Vírus írtásra, – fertőtlenítésre maximum 400 m³-ig ajánlott (javasolt ventilátor, – padlóventilátor behelyezése is a gázáramlási sebesség növelése érdekében). Rovarok esetében nagy koncentrációra van szükség, így kérjen telefonon tanácsadást.
Kábelhossz: kb. 1,3m
Tanúsítvány: CE

Kötelező (jogszabály által előírt, fogyasztókra vonatkozó) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a jogszabály (250.001 Ft-tól felfelé).
A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig). A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül cégünk önkéntes jótállást is vállal, melynek időtartama 2 év. 

A jogszabály által előírt kötelező jótállást vállal vállalkozásnak minősülő Felhasználók esetén is. 

További információk az ÁSZF-ben.
Cikkszám: SB-20G/H/quartz Kategória: Címkék: ,

Leírás

2022-es év Új terméke! Az új fejlesztésű ózongenerátor 600 m³-ig a professzionális fertőtlenítéshez, “TURBOFAN” ventilátorral és Quartz csővel felszerelt. A prémium Quartz cső magasabb (70%-ig) páratartalom mellett is hatékonyan tud működni, nem bomlik le egyből, mint a kerámia csempés társai (max 50%-ig alkalmazható). Ez fontos, mert a mai időjárási viszontagságok mellett, magas páratartalom fordul elő!

FIGYELEM: az ÓzonSpecialistánál a 2 éves garancia az ózont termelő egységre is érvényes, rendeltetésszerű használat mellett! Sok forgalmazó erre nem ad garanciát és ezt nem jelzi a weboldalán. Vagy kiköti, ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél a garanciáját elveszti (itt egyértelmű, ha elromlik az egység az eladó arra fog hivatkozni, hogy tovább használta a kelleténél, így nem érvényes a garancia…)! Mivel ez a legfontosabb egysége a gépnek és a legdrágább is, így nem mindegy a garancia érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

 

Mit is jelent, hogy PRÉMIUM? Ezen termékeink az új fejlesztésű TURBó ventilátorral vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a gázáramlási sebesség majdnem a duplájára nő, így a tisztítási idő csökken! Ami a legfontosabb, hogy az ózongázt generáló quartz cső vagy a 8mm vastag hűtőbordákkal ellátott prémium alumínium ötvözet és kerámia lemez élettartama nem pár ezer óra / vagy 1 év, hanem minimum 15-20.000 óra / 5-8 év! IGEN! 15-20.000 óra / 5-8 év! Így a végfelhasználónak nem kell évente több tíz ezer forintért cserélnie azt! Miért fizetne feleslegesen? Válassza a PRÉMIUM GARANCIÁLIS termékeinket, nem fog csalódni! Hívjon bizalommal, segítünk a megfelelő ózongép kiválasztásában!

Miért fizetne többet, ha a specialistánál prémium minőséget kap a normál minőséggel majdnem azonos árért…?!

ózongeneráló módszer

 

Kiknek ajánljuk a 2022-es év új ózongenerátorát?

Nagy kapacitása miatt elsősorban nagy légterű családi házak, irodák, zárt közösségi terek és intézmények számára ajánljuk a professzionális ózongenerátor készüléket. Az eszköz bármely helyiségében használható a baktériumok, vírusok, penészgombák, rovarok és a kellemetlen szagot árasztó szerves molekulák elpusztítására. Az ózongenerátor alkalmas a régi bútorok, dohos szekrények és a textíliák szagtalanítására is, valamint egy átalakító használatával a gépjármű és a benne található klímaberendezés fertőtlenítésére is kiváló.

A turbó ventilátoros ózongenerátor alkalmazási területei és lehetőségei:

 • Helyezze a készüléket a fertőtleníteni kívánt helyiségbe, lehetőség szerint magasan fekvő és egyenletes felületre (asztal, pult, szekrény vagy polc). Az ózongenerátor elhelyezésekor fokozottan ügyeljen a hő zavartalan távozására!
 • Kapcsolja be a készüléket és állítsa be a működési időt.
 • Az ózongenerátor alkalmas a zárt terek 100%-os vegyszermentes fertőtlenítésére.

A SENBANG SB-SB20G/H ózongenerátor 600 m³-ig további alkalmazási területei:

 • Épületek klíma rendszereinek tisztítása: a készüléket minden esetben helyezzük a klíma beltéri egységének a közelébe, és ha van rá mód, akkor a beltéri egység fölé vagy azzal egy szintben.
 • Klíma tisztítás gépjárműben: az ózongenerátor készüléket helyezzük a gépjármű ülésére, majd kapcsoljuk be a jármű belső keringetését, közepes fokozaton. Ügyeljünk arra, hogy a légbefúvók az ózonos levegőt a szélvédőre vagy a gépjármű felső részébe fújják. Figyelem!  Az ózonos klímafertőtlenítés során az akkumulátort érdemes töltőre kapcsolni.
 • Penészgomba ellen: helyezze a készüléket a penésszel fertőzött területre, majd kapcsolja be és időzítse. A penészmentesítést követően a felületeken található, immár porózus penészfoltokat alaposan törölje le. A penészfertőzés újbóli kialakulása ellen használja rendszeresen az ózongenerátor készüléket.
 • Rovarok ellen: mivel az ózongáz minden létező mikroorganizmust elpusztít, ezért  a kezelt terület nagyságától és az ózongáz-koncentrációjától, valamint a kezelés időtartamától függően nagy hatékonysággal képes elpusztítani a rovarokat is.

A SENBANG turbó ventilátoros ózongenerátor előnyei:

turbofan ózongenerátorhoz
Turbofan

A TURBOFAN ventilátornak köszönhetően a gépházban megtermelt ózon gázt, sokkal rövidebb idő alatt képes az adott helyiségbe eljuttatni, mint a hazai piacon kapható egyes társai. Itt lényeges, hogy milyen hatékonysággal tud a gáz áramolni, ezt nevezzük gáz áramlási sebességnek. Ha a készülékbe lassú ventilálás van, akkor sokkal több időt vesz igénybe az adott légterünk fertőtlenítése! Válassza a prémium minőséget, nem fog csalódni!

Telis – tele professzionális alapanyagokkal, így a folyamatos működés és a hosszú élettartam nem okozhat problémát:

 • 7 lapáttal felszerelt TURBÓVENTILÁTOR meghajtás
 • sterilizálja és fertőtleníti a helyiséget rövid idő alatt
 • golyóscsapágyak, hosszú élettartam, folyamatos üzemelés
 • rézmotor, hosszú élettartam és magas fokú biztonság

Fontos! A SENBANG SB-20G/H ózongenerátor 600 m³-ig működése közben a zárt térben tartózkodni tilos!

A fertőtlenítés alatt álló területre háziállatot beengedni tilos! A növényeket a fertőtlenítés alatt el kell távolítani a helyiségből! Használatakor helyezze magasabbra a gépet, például asztalra. Az ózongenerátor használatot követően pedig szellőztessen legalább 30 percig.

Ózon biztonsági adatlap

Tanúsítvány

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„_ÚJ SENBANG prémium ózongenerátor quartz csővel, 20.000mg/h, 600m³-ig” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.