Akció!

_SHENGQI otthoni normál ózongenerátor, 18.000mg/h, 200m³-ig

(1 vásárlói értékelés)

46 990 Ft

Ózongenerátor, otthoni – prémium modell, 18 g/h (18.000 mg/h), hűtőbordás kerámia csempével, turbó ventilátorral, időzítő kapcsolóval! Azonnali szállítással, készletről!

 

Gyártó: SHENGQI Típus: SQDZ-ZJX18g
Ózonkibocsátás: 18 g/h (18.000 mg/h)
Áramfogyasztás: kb. 110W
Névleges feszültség: 220-240V ~ 50Hz
Termék méretei: 21cm * 14,5cm * 13,5cm
Termék súlya: kb. 2 kg
Termék anyaga: rozsdamentes acél
Gázellátás: száraz levegő vagy oxigén
Ózongeneráló módszer: prémium hűtőbordás kerámia csempe, koronakisüléssel
Hűtési módszer: környezeti levegő hűtése normál ventilátorral
Működés időzítővel: mechanikus időzítéssel 60 perc, vagy folyamatos működés
Légmennyiség: maximum akár 200 m³ (javasolt ventilátor, – padlóventilátor behelyezése is a gázáramlási sebesség növelése érdekében). Rovarok esetében nagy koncentrációra van szükség, így kérjen telefonon tanácsadást.
Kábelhossz: kb. 1,3m
Tanúsítvány: CE

30 napon belüli legalacsonyabb ár: 38.100 Ft (Legalacsonyabb teljes ár az árcsökkentés elötti 30 napban).

 

Kötelező (jogszabály által előírt, fogyasztókra vonatkozó) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a jogszabály (250.001 Ft-tól felfelé).
A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig). A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül cégünk önkéntes jótállást is vállal, melynek időtartama 2 év. 

A jogszabály által előírt kötelező jótállást vállal vállalkozásnak minősülő Felhasználók esetén is. 

További információk az ÁSZF-ben.
Cikkszám: SQDZ-ZJX18g Kategória: Címkék: ,

Leírás

FIGYELEM: az ÓzonSpecialistánál a 2 éves garancia az ózont termelő egységre is érvényes, rendeltetésszerű használat mellett! Sok forgalmazó erre nem ad garanciát és ezt nem jelzi a weboldalán. Vagy kiköti, ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél a garanciáját elveszti (itt egyértelmű, ha elromlik az egység az eladó arra fog hivatkozni, hogy tovább használta a kelleténél, így nem érvényes a garancia…)! Mivel ez a legfontosabb egysége a gépnek és a legdrágább is, így nem mindegy a garancia érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

Kiknek ajánljuk az otthoni ózongenerátort?

Kisebb igénybevétel esetében javasolt ezt a készüléket választani. Ez a gyártó alap modellje. Otthonunk szobái és egyéb helyiségek, járművek fertőtlenítésére javasoljuk ár-értékben jó választás lehet! Az eszköz használható a baktériumok, vírusok, penészgombák, rovarok és a kellemetlen szagot árasztó szerves molekulák elpusztítására. Az ózongenerátor alkalmas a régi bútorok, dohos szekrények és a textíliák szagtalanítására is!

A SHENGQI ózongenerátor alkalmazási területei és lehetőségei:

 • Helyezze az otthoni ózongenerátort a fertőtleníteni kívánt helyiségbe, lehetőség szerint magasan fekvő és egyenletes felületre (asztal, pult, szekrény vagy polc). Az ózongenerátor elhelyezésekor fokozottan ügyeljen a hő zavartalan távozására!
 • Kapcsolja be a készüléket és állítsa be a működési időt.
 • Az ózongenerátor alkalmas a zárt terek 100%-os vegyszermentes fertőtlenítésére.

A SHENGQI SQDZ-ZJX18g otthoni ózongenerátor 200 m³-ig további alkalmazási területei:

 • Épületek klíma rendszereinek tisztítása: a készüléket minden esetben helyezzük a klíma beltéri egységének a közelébe, és ha van rá mód, akkor a beltéri egység fölé vagy azzal egy szintben.
 • Klíma tisztítás gépjárműben: az ózongenerátor készüléket helyezzük a gépjármű ülésére, majd kapcsoljuk be a jármű belső keringetését, közepes fokozaton. Ügyeljünk arra, hogy a légbefúvók az ózonos levegőt a szélvédőre vagy a gépjármű felső részébe fújják. Figyelem!  Az ózonos klímafertőtlenítés során az akkumulátort érdemes töltőre kapcsolni.
 • Penészgomba ellen: helyezze a készüléket a penésszel fertőzött területre, majd kapcsolja be és időzítse. A penészmentesítést követően a felületeken található, immár porózus penészfoltokat alaposan törölje le. A penészfertőzés újbóli kialakulása ellen használja rendszeresen az ózongenerátor készüléket.
 • Rovarok ellen: mivel az ózongáz minden létező mikroorganizmust elpusztít, ezért  a kezelt terület nagyságától és az ózongáz-koncentrációjától, valamint a kezelés időtartamától függően nagy hatékonysággal képes elpusztítani a rovarokat is.

Fontos! Az otthoni ózongenerátor 200 m³-ig működése közben a zárt térben tartózkodni tilos!

A fertőtlenítés alatt álló területre háziállatot beengedni tilos! A növényeket a fertőtlenítés alatt el kell távolítani a helyiségből! Használatakor helyezze magasabbra a gépet, például asztalra. Az ózongenerátor használatot követően pedig szellőztessen legalább 30 percig.

 

*A kép illusztráció, eltérhet a valós termék egyes kinézetétől (szín, méret stb.)!

Ózon biztonsági adatlap

Tanúsítvány

_SHENGQI otthoni normál ózongenerátor, 18.000mg/h, 200m³-ig termékről 1 értékelés

 1. Balogh Gusztáv

  Korrekt ügyintézés, és ár. Gyors szállítás. Jó készülék. Merem ajánlani mindenkinek.

  • admin

   Kedves Gusztáv! Köszönjük pozitív véleményét! Használják jó egészséggel!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük