Akció!

_SHENGQI otthoni normál ózongenerátor, 18.000mg/h, 200m³-ig

(1 vásárlói értékelés)

40 000 Ft

Ózongenerátor, otthoni – prémium modell, 18 g/h (18.000 mg/h), turbó ventilátorral, időzítő kapcsolóval! Azonnali szállítással, készletről!

 

Gyártó: SHENGQI Típus: SQDZ-ZJX18g
Ózonkibocsátás: 18 g/h (18.000 mg/h)
Áramfogyasztás: kb. 110W
Névleges feszültség: 220-240V ~ 50Hz
Termék méretei: 21cm * 14,5cm * 13,5cm
Termék súlya: kb. 2 kg
Termék anyaga: rozsdamentes acél
Gázellátás: száraz levegő vagy oxigén
Ózongeneráló módszer: prémium hűtőbordás kerámia csempe, koronakisüléssel
Hűtési módszer: környezeti levegő hűtése normál ventilátorral
Működés időzítővel: mechanikus időzítéssel 60 perc, vagy folyamatos működés
Légmennyiség: maximum akár 200 m³ (javasolt ventilátor, – padlóventilátor behelyezése is a gázáramlási sebesség növelése érdekében). Rovarok (ágyi poloska, pókok stb.) esetében nagy koncentrációra van szükség és speciális fertőtlenítési metódusra, így mindenképpen kérjen szaktanácsadást telefonon, ha eredményes megoldást szeretne rövid időn belül! Hívja a +3670-379-4294-es telefonszámot.

Kábelhossz: kb. 1,3m
Tanúsítvány: CE

30 napon belüli legalacsonyabb ár: 46.990 Ft (Legalacsonyabb teljes ár az árcsökkentés elötti 30 napban).

 

Kötelező (jogszabály által előírt, fogyasztókra vonatkozó) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a jogszabály (250.001 Ft-tól felfelé).
A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig). A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül cégünk önkéntes jótállást is vállal, melynek időtartama 2 év. 

A jogszabály által előírt kötelező jótállást vállal vállalkozásnak minősülő Felhasználók esetén is. 

További információk az ÁSZF-ben.
Cikkszám: SQDZ-ZJX18g Kategória: Címkék: ,

Leírás

FIGYELEM: az ÓzonSpecialistánál a 2 éves garancia az ózont termelő egységre is érvényes, rendeltetésszerű használat mellett! Sok forgalmazó erre nem ad garanciát és ezt nem jelzi a weboldalán. Vagy kiköti, ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél a garanciáját elveszti (itt egyértelmű, ha elromlik az egység az eladó arra fog hivatkozni, hogy tovább használta a kelleténél, így nem érvényes a garancia…)! Mivel ez a legfontosabb egysége a gépnek és a legdrágább is, így nem mindegy a garancia érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

Kiknek ajánljuk az otthoni ózongenerátort?

Kisebb igénybevétel esetében javasolt ezt a készüléket választani. Ez a gyártó alap modellje. Otthonunk szobái és egyéb helyiségek, járművek fertőtlenítésére javasoljuk ár-értékben jó választás lehet! Az eszköz használható a baktériumok, vírusok, penészgombák, rovarok és a kellemetlen szagot árasztó szerves molekulák elpusztítására. Az ózongenerátor alkalmas a régi bútorok, dohos szekrények és a textíliák szagtalanítására is!

A SHENGQI ózongenerátor alkalmazási területei és lehetőségei:

 • Helyezze az otthoni ózongenerátort a fertőtleníteni kívánt helyiségbe, lehetőség szerint magasan fekvő és egyenletes felületre (asztal, pult, szekrény vagy polc). Az ózongenerátor elhelyezésekor fokozottan ügyeljen a hő zavartalan távozására!
 • Kapcsolja be a készüléket és állítsa be a működési időt.
 • Az ózongenerátor alkalmas a zárt terek 100%-os vegyszermentes fertőtlenítésére.

A SHENGQI SQDZ-ZJX18g otthoni ózongenerátor 200 m³-ig további alkalmazási területei:

 • Épületek klíma rendszereinek tisztítása: a készüléket minden esetben helyezzük a klíma beltéri egységének a közelébe, és ha van rá mód, akkor a beltéri egység fölé vagy azzal egy szintben.
 • Klíma tisztítás gépjárműben: az ózongenerátor készüléket helyezzük a gépjármű ülésére, majd kapcsoljuk be a jármű belső keringetését, közepes fokozaton. Ügyeljünk arra, hogy a légbefúvók az ózonos levegőt a szélvédőre vagy a gépjármű felső részébe fújják. Figyelem!  Az ózonos klímafertőtlenítés során az akkumulátort érdemes töltőre kapcsolni.
 • Penészgomba ellen: helyezze a készüléket a penésszel fertőzött területre, majd kapcsolja be és időzítse. A penészmentesítést követően a felületeken található, immár porózus penészfoltokat alaposan törölje le. A penészfertőzés újbóli kialakulása ellen használja rendszeresen az ózongenerátor készüléket.
 • Rovarok ellen: mivel az ózongáz minden létező mikroorganizmust elpusztít, ezért  a kezelt terület nagyságától és az ózongáz-koncentrációjától, valamint a kezelés időtartamától függően nagy hatékonysággal képes elpusztítani a rovarokat is.

Fontos! Az otthoni ózongenerátor 200 m³-ig működése közben a zárt térben tartózkodni tilos!

A fertőtlenítés alatt álló területre háziállatot beengedni tilos! A növényeket a fertőtlenítés alatt el kell távolítani a helyiségből! Használatakor helyezze magasabbra a gépet, például asztalra. Az ózongenerátor használatot követően pedig szellőztessen legalább 30 percig.

 

*A kép illusztráció, eltérhet a valós termék egyes kinézetétől (szín, méret stb.)!

Ózon biztonsági adatlap

Tanúsítvány

_SHENGQI otthoni normál ózongenerátor, 18.000mg/h, 200m³-ig termékről 1 értékelés

 1. Balogh Gusztáv

  Korrekt ügyintézés, és ár. Gyors szállítás. Jó készülék. Merem ajánlani mindenkinek.

  • admin

   Kedves Gusztáv! Köszönjük pozitív véleményét! Használják jó egészséggel!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük