Akció!

_SENBANG prémium ózongenerátor, 36.000mg/h, 500m³-ig

60 000 Ft

Ózongenerátor, magasabb élettartalmú kerámia csempével (akár 8.000 munkaóra, lsd. lentebb), porszűrővel, nagy teljesítményű ventilátorral, 36 g/h (36.000 mg/h) ózongáztermelés!

Készletről, azonnali ingyenes szállítással!

Típus: SB-36G/H
ŰÓzonkibocsátás: 36 g/h (36.000 mg/h)
Áramfogyasztás: kb. 130W
Bemeneti feszültség: 220V/50Hz
Termék méretei: 22cm * 17cm * 14cm
Termék súlya: kb. 3 kg
Termék anyaga: rozsdamentes festett acél
Gázellátás: száraz levegő vagy oxigén
Ózongeneráló módszer: kerámia csempe, koronakisüléssel
Hűtési módszer: környezeti levegő hűtése normál ventilátorral
Működés időzítővel: mechanikus időzítéssel 120 perc, vagy folyamatos működés
Légmennyiség: maximum akár 500 m³ (javasolt ventilátor, – padlóventilátor behelyezése is a gázáramlási sebesség növelése érdekében). Rovarok esetében nagy koncentrációra van szükség, így kérjen telefonon tanácsadást.
Kábelhossz: kb. 1,3m
Tanúsítvány: CE

Kötelező (jogszabály által előírt, fogyasztókra vonatkozó) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a jogszabály (250.001 Ft-tól felfelé).
A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig). A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül cégünk önkéntes jótállást is vállal, melynek időtartama 2 év. 

A jogszabály által előírt kötelező jótállást vállal vállalkozásnak minősülő Felhasználók esetén is. 

További információk az ÁSZF-ben.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cikkszám: SB-36G-H Kategória: Címkék: ,

Leírás

Miért fizetne többet, ha a specialistánál GARANTÁLT minőséget kap megfizethetőbb áron…?!

FIGYELEM: az ÓzonSpecialistánál a 2 éves garancia az ózont termelő egységre is érvényes, rendeltetésszerű használat mellett! Sok forgalmazó erre nem ad garanciát és ezt nem jelzi a weboldalán. Vagy kiköti, ha több ideig használják a készüléket a megengedettnél a garanciáját elveszti (itt egyértelmű, ha elromlik az egység az eladó arra fog hivatkozni, hogy tovább használta a kelleténél, így nem érvényes a garancia…)! Mivel ez a legfontosabb egysége a gépnek és a legdrágább is, így nem mindegy a garancia érvényességének megléte! Válasszon ózongenerátort tudatosan, tájékozódjon megfelelőképpen, mielőtt vásárolna!

SENBANG 36G/H  ózongenerátor 500 m³-ig otthoni használatra – fertőtlenítés a lakás bármely pontján

A 36 g/h kibocsátású ózongenerátor az otthoni vegyszermentes fertőtlenítés  egyik legjobb módja. A készülék hordozhatóságának köszönhetően az eszköz a lakás bármely pontján elhelyezhető, nagy kapacitása miatt pedig a nagyobb területket fertőtlenítésére is alkalmas. A folyamatos működésnek köszönhetően, akár 500 m3-ig használható zárt térben, vagyis az egy légterű előszoba-nappali-konyha fertőtlenítése egy használattal megoldható (ez esetben ventilátor behelyezése is javasolt a helyiségbe).

A család egészségének a megőrzésére!

 

A Normál+ ózongenerátor 500 m³-ig használata:

 • Helyezze a készüléket a fertőtleníteni kívánt helyiségbe, lehetőség szerint magasan fekvő és egyenletes felületre  (asztal, pult, szekrény vagy polc). Az ózongenerátor elhelyezésekor fokozottan ügyeljen a hő zavartalan távozására!
 • Kapcsolja be a készüléket és állítsa be a működési időt.
 • Az ózongenerátor alkalmas a zárt terek 100%-os vegyszermentes fertőtlenítésére.

A SENBANG ózongenerátor 500 m³-ig alkalmazási javaslatai és területei:

Az eszköz a lakás minden helyiségében használható a baktériumok, vírusok, penészgombák, rovarok és a kellemetlen szagot árasztó szerves molekulák elpusztítására. Az ózongenerátor alkalmas a régi bútorok, dohos szekrények és a textíliák szagtalanítására is, valamint egy átalakító használatával a gépjármű és a benne található klímaberendezés fertőtlenítésére is kiváló.

 • Épületek klíma rendszereinek tisztítása: a készüléket minden esetben helyezzük a klíma beltéri egységének a közelébe, és ha van rá mód, akkor a beltéri egység fölé vagy azzal egy szintben.
 • Klíma tisztítás gépjárműben: az ózongenerátor készüléket helyezzük a gépjármű ülésére, majd kapcsoljuk be a jármű belső keringetését, közepes fokozaton. Ügyeljünk arra, hogy a légbefúvók az ózonos levegőt a szélvédőre vagy a gépjármű felső részébe fújják. Figyelem!  Az ózonos klíma fertőtlenítés során az akkumulátort érdemes töltőre kapcsolni.
 • Penészgomba ellen: helyezze a készüléket a penésszel fertőzött területre, majd kapcsolja be és időzítse. A penészmentesítést követően a felületeken található, immár porózus penészfoltokat alaposan törölje le. A penészfertőzés újbóli kialakulása ellen használja rendszeresen az ózongenerátor készüléket.
 • Rovarok ellen: mivel az ózongáz minden létező mikroorganizmust elpusztít, ezért  a kezelt terület nagyságától és az ózon koncentrációjától, valamint a kezelés időtartamától függően nagy hatékonysággal képes elpusztítani a rovarokat is.
turbofan ózongenerátor

 

Magasabb élettartamú kerámia csempe a hosszabb működésért! Az ózongázt termelő kerámia csempe a porvédő szűrőnek köszönhetően magasabb élettartamot biztosít, mivel a por nem tud a csempékre ráégni! A megfelelő tárolás és karbantartás mellett maximum 8.000 munkaórát bírnak működni. Lényeges, hogy a gép ne porosodjon, mert a kerámia csempére ráégett por rontja a csempék élettartamát! Így minden esetben a dobozába visszacsomagolt állapotban érdemes tárolni! A nagyteljesítményű ventilátornak köszönhetően a gépházban megtermelt ózongázt, sokkal rövidebb idő alatt képes az adott helyiségbe eljuttatni, mint a hazai piacon kapható egyes társai. Itt lényeges, hogy milyen hatékonysággal tud a gáz áramolni, ezt nevezzük gázáramlási sebességnek. Ha a készülékbe lassú ventilálás van, akkor sokkal több időt vesz igénybe az adott légterünk fertőtlenítése! Válassza a prémium minőséget, nem fog csalódni!

Telis – tele professzionális alapanyagokkal, így a folyamatos működés és a hosszú élettartam nem okozhat problémát:

 • TURBÓ VENTILÁTOR meghajtás
 • sterilizálja és fertőtleníti a helyiséget rövid idő alatt
 • golyóscsapágyak, hosszú élettartam, folyamatos üzemelés
 • rézmotor, hosszú élettartam és magas fokú biztonság

Fontos! Az ózongenerátor működése közben a zárt térben tartózkodni tilos!

A fertőtlenítés alatt álló területre háziállatot beengedni tilos! A növényeket a fertőtlenítés alatt el kell távolítani a helyiségből! Használatakor helyezze magasabbra a gépet, például asztalra. Az ózongenerátor használatot követően pedig szellőztessen legalább 30 percig.

Ózon biztonsági adatlap

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„_SENBANG prémium ózongenerátor, 36.000mg/h, 500m³-ig” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.